Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αντιμισθίες Αντιδημάρχων απο 1-1-2013.


Όπως είναι γνωστό, από 1.1.2013, μειώνεται ο αριθμός των αντιδημάρχων που θα λαμβάνουν αντιμισθία. Ειδικότερα:
Από το σύνολο των αντιδημάρχων σύμφωνα με τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 59 του ν. 3852/2010, ο αριθμός των δικαιουμένων αντιμισθία ορίζεται ως εξής:
Σε δήμους με αριθμό αντιδημάρχων έως δύο (2) δικαιούται αντιμισθίας ο ένας (1), έως τέσσερις (4) δικαιούνται αντιμισθίας οι δύο (2), έως πέντε (5) οι τρεις (3), έως έξι (6) οι τέσσερις (4), έως οκτώ (8) οι πέντε (5), έως εννέα (9) οι έξι (6), από δέκα (10) έως δώδεκα (12) οι επτά (7) και από δεκατρείς (13) και άνω οι οκτώ (8).
Σε δήμους άνω των 200.000 κατοίκων το σύνολο των αντιδημάρχων δικαιούται αντιμισθίας.
Οι ανωτέρω αντιδήμαρχοι οι οποίοι δικαιούνται αντιμισθίας ορίζονται με την απόφαση του άρθρου 59 παρ. 6 του ν. 3852/2010. (παρ.3ε και 3στ του άρθρου 3 του Ν.4051/2012)
Επίσης, στους αντιδημάρχους όλων των δήμων που είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. ή υπάλληλοι κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων ή άλλων επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, καθώς και σε εκείνους που είναι υπάλληλοι λοιπών Ν.Π.Ι.Δ., χορηγείται άδεια άνευ αποδοχών για όλο το διάστημα της θητείας τους. (παρ.1 άρθρο 93 Ν.3852/2010, όπως ισχύει)
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι εάν ένας αντιδήμαρχος είναι π.χ. δημόσιος υπάλληλος και είναι μεταξύ των αντιδημάρχων που δεν λαμβάνουν αντιμισθία, από 1.1.2013, δεν θα λαμβάνει ούτε τις αποδοχές της θέσης του, καθώς του χορηγείται υποχρεωτικά άδεια άνευ αποδοχών. Δεν θα λαμβάνει δηλαδή ούτε αντιμισθία, ούτε αποδοχές. Τα ανωτέρω τα επιβεβαιώσαμε τηλεφωνικά με το Υπουργείο Εσωτερικών (κ. Σιδηρόπουλος).
 ΠΗΓΗ : Δήμος ΝΕΤ 20-12-2012

*Σημείωση Τσουνάμι: Άντε να δούμε τώρα που είχαν μάθει όλοι στους διπλούς μισθούς, πόσοι και ποιοί θα ενδιαφερθούν πραγματικά για την επίλυση των προβλημάτων ,τώρα που το "...μπαγιόκο..." στερεύει;;;;

1 σχόλια:

Και συγνωμη δηλαδη οποιος ειναι δημοσιος υπαλληλος και αναλαμβανει αντιδημαρχος θα ζει απο τις καταθεσεις που εκανε τοσα χρονια με τον απιστευτο μοισθο που επαιρνε????ελεοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!
τι διπλους μοισθους μας λετε?αυτο δεν υπαρχει πλεον!
εδω ετσι οπως τα λενε ουτε εναν δεν θα παιρνουν.ο

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI