Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανάγκα και θεοί πείθονται.


Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ αναγνώστη ,
Αφορμή για το εν λόγω άρθρο αποτελεί δημοσίευμα του ΤΣΟΥΝΑΜΙ , με πιθανό νέο σχήμα στο Δήμο μας , εν όψει των αλλαγών που επίκεινται στις αντιδημαρχίες και τις προεδρίες των νομικών προσώπων .
Αν επιβεβαιωθεί το ΤΣΟΥΝΑΜΙ θα σημαίνει  α) ότι έχει πολύ καλή πληροφόρηση και β) πως ο κ. Αλεξανδρής με στρατηγικές κινήσεις προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις .
Μετά τις παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις αλλά και την μέχρι τούδε κακή εικόνα της δημοτικής αρχής αφ’ ενός και των ζυμώσεων που παρατηρούνται τελευταία , αλλά κυρίως του νέου ονόματος που κυκλοφορεί πως ενδιαφέρεται για την δημαρχία και των παρασκηνιακών κινήσεων του αφ’ ετέρου , αναγκάζουν τον κ. Αλεξανδρή να προβεί σε κινήσεις τέτοιες ώστε να μπλοκάρουν την μετακίνηση κάποιων συμβούλων φίλα προσκείμενων προς τον εν λόγω υποψήφιο Δήμαρχο .
Έτσι διαπιστώνουμε δημοτικοί σύμβουλοι της Επανομής να αναβαθμίζονται και να αξιοποιούνται σε σημαντικές αντιδημαρχίες με στόχο τις ψήφους της Επανομής στις μελλοντικές δημοτικές εκλογές αφ’ ενός και το μπλοκάρισμα των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων που είναι φίλα προσκείμενοι προς το νέο υποψήφιο αφ’ ετέρου . Άλλωστε η Επανομή είναι αυτή που έδωσε τη νίκη στον κ. Αλεξανδρή και επειδή δεν θα έχει και υποψήφιο , όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα , γίνεται προσπάθεια να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη των Επανομητών και άρα η ψήφος τους , αξιοποιώντας τους συμβούλους της .
Βλέπουμε στην αντιδημαρχία  τεχνικών έργων να επέρχεται αλλαγή με έμπειρο δημοτικό σύμβουλο , ο οποίος και στο παρελθόν διετέλεσε αντιδήμαρχος τεχνικών έργων . Προσωπικά εκτιμώ πως ο νέος αντιδήμαρχος θα τα πάει καλύτερα αφού ο προκάτοχος του κατάφερε να γράψει το όνομα του με τα μελανότερα γράμματα . Από τη μια απαξίωσε τις άλλες δημοτικές ενότητες πλην Περαίας και κυρίως τις μικρές τοπικές και δημοτικές κοινότητες και από την άλλη το μόνο που πέτυχε αυτά τα δύο χρόνια – όπως ο ίδιος είπε στην απολογία του – ήταν να αλλάξει μερικά κεραμίδια στις σκεπές των σχολείων και να επιδιορθώσει τα υδραυλικά από τις τουαλέτες των σχολείων . Όσο για τα συνεχιζόμενα έργα – όπως ο ίδιος και πάλι παραδέχθηκε στην απολογία του – ήταν υποχρεωμένος να τα ολοκληρώσει αφού ήδη είχαν πάρει το δρόμο τους .
Επιπλέον βλέπουμε τον έμπειρο στα αυτοδιοικητικά και παμπόνηρο αντιδήμαρχο οικονομικών σήμερα , να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια προς την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου όπου η πολιτική φθορά είναι ελάχιστη έως μηδενική . Έτσι μέχρι τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα ξεχαστούν τα όποια σκληρά οικονομικά μέτρα έχουν ληφθεί επί ημερών του (αύξηση δημοτικών τελών  κλπ) αλλά και οι όποιες λογιστικές και οικονομικές αποτυχίες . Με το στίγμα ήδη του ισχυρού και του αξιοποιήσιμου θα αποκομίσει ουκ ολίγους ψήφους .
Σε γενικές γραμμές , στο νέο σχήμα παρατηρούμε πως , τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώνονται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων . Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα .        

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI