Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευθύνες στον πρώην γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκο Καραχάλιο επέρριψε Κων/νος Ράντος.


Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:
Κωνσταντίνος Ράντος, πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ

Ευθύνες στον πρώην γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκο Καραχάλιο επέρριψε μέσα από το σταθμό μας ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων στον Οργανισμό, Κων/νος Ράντος. «Ήταν περισσότερο τουρίστας παρά προϊστάμενος. Ήταν σε ταξίδια πάντοτε και για αυτό έφερε αυτό τον σύμβουλο για να διοικεί αντ’ αυτού» υποστήριξε ο κ.Ράντος και πρόσθεσε ότι «ο κ. Βασιλάκος ήθελε να ελέγχει συνέχεια τα οικονομικά. Δήλωνε ότι είναι οικονομολόγος, λέγοντας ότι έχει εξουσιοδότηση από τον ΓΓ, χωρίς να υπάρχει χαρτί». Περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό όπου ο κος Βασιλάκος «φώναξε μια υπάλληλο του λογιστηρίου και ζήτησε να εκτρέψει τα διαθέσιμα στον υπολογιστή του. Ήθελε να «βλέπει» μόνο αυτός την οικονομική διαχείριση. Η υπάλληλος εξέφρασε την αντίρρηση της και όχι μόνο την απέπεμψε αλλά τη μετέθεσε και από την οικονομική υπηρεσία. Το καταγγείλαμε στη διοίκηση του ΕΟΤ και επειδή ο κ. Καραχάλιος δεν βρέθηκε ποτέ να την παραλάβει τη δώσαμε στην κυρία Κεφαλογιάννη».
Ο κος Ράντος πρόσθεσε επίσης: «μάθαμε ότι είχε στηθεί ένα κύκλωμα από εξωτερικούς παράγοντες και σε συνεργασία με το φερόμενο ως σύμβουλο του κ Καραχάλιου επιχειρούσαν να υπεξαιρέσουν λεφτά από τον ΕΟΤ. Είχαν φθάσει στα αυτιά οι παρεμβάσεις του κ. Βασιλάκου… Απομάκρυνε τη διευθύντρια διαφήμισης και δήλωσε ότι εφεξής θα ασκεί αυτός τις αρμοδιότητες».

Επεσήμανε, τέλος, ότι «ο ΕΟΤ δεν είναι αυτοκέφαλος, ανέκαθεν διοικείται από την πολιτική ηγεσία.  Έως το 2009 υπήρχαν πολλά σκάνδαλα στον ΕΟΤ και παραπέμφθηκαν 70 υπάλληλοι στη δικαιοσύνη. Από την πειθαρχική διαδικασία και όσων οι υποθέσεις έχουν εκδικαστεί και από τη δικαιοσύνη έχουν απαλλαχθεί. Σήμερα γίνεται μια απόπειρα να απομακρυνθεί όλο το αναπτυξιακό κομμάτι από τον ΕΟΤ και αυτό θα ήταν καταστροφικό: Ο ΕΟΤ δεν έχει πλέον καμία περιουσία».
Aκούστε ΕΔΩ το ηχητικό

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI