Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο κατά Μαρκόπουλον, Πάνος Καμμένος


Αυταρχικός και αυτάρεσκος αρχηγίσκος, λαϊκιστής, ευρισκόμενος σε άλλο κόσμο, πολιτικά απαίδευτος, γραφικός, αυτοθαυμαζόμενος, λείψανο λαϊκισμού, πολιτικώς απαίδευτος, εξουσιολάγνος και ανεπάγγελτος. Αυτός είναι κατά τον κ. Μαρκόπουλο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος!!!
Είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς και τις ιδιότητες που προσάπτει ή επισυνάπτει εμμέσως στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο πρώην υπουργός και πρόσφατα αποχωρήσας από το κόμμα του, Κ. Μαρκόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα ο Κ.Μαρκόπουλος αφήνει ανοιχτό για ύστερο χρόνο το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος που θα εκφράζει «την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη», ενώ αποποιείται τον χαρακτηρισμό του «αποστάτη» λέγοντας:
«Οταν παρακαλούσε γονατιστός (σ.σ.: Ο Π. Καμμένος) να πείσω τους 10 βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ να πάνε μαζί του, ήμουν ισοδύναμα Θεός, τώρα αποστάτης».
Αρνείται δε ότι πίσω από τις αποσκιρτήσεις στελεχών των ΑΝ.ΕΛ βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, στην οποία καταλογίζει ότι έχει προσχωρήσει στον «άγριο φιλελευθερισμό».
Καμμένος: «Προδότες» Μαρκόπουλος και Κουράκος
«Απαντώντας», ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε «προδότες» τους αποχωρήσαντες βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Γιάννη Κουράκο, υπαινισσόμενος ότι υπάρχει σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης.
Μιλώντας στον Σκάι σήμερα το πρωί, ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των δύο βουλευτών, μιλώντας για «προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες» και υποστηρίζοντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, καθώς με 150 βουλευτές έχει χάσει τη δεδηλωμένη, και αυτός είναι ο λόγος της «αποστασίας».
«Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία, πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά, τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες και τους βρήκαν», δήλωσε.
Ο Π. Καμμένος ζήτησε «να σταματήσουν οι γελοιότητες περί Βουλγαράκη», ενώ για την υπόθεση του «non paper»: «Δεν έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση».πηγή 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI