Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συμμαχία με τους «μπαχαλάκηδες»; Γιατί όχι; (χωρίς βίντεο!)


Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Δεν αμφιβάλλω για τις έστω και βραδυφλεγείς αντιδράσεις σου ή περεταίρω (αγαθές) προθέσεις  σου  κύριε Στεφανίδη.
Να θυμηθούμε όμως κάποια  (καταγεγραμμένα σε βίντεο) γεγονότα.
Οταν ως πρόεδρος του Δ.Σ. ωρυόσουν  για να σβήσουν οι κάμερες,  με προφανέστατο σκοπό  να μην γίνουν γνωστά τα παράπονα των δημοτών για την (κακο)διοίκηση και την μη λήψη πρωτοβουλιών  για χαράτσι, αύξηση δημοτικών τελών, κοινωνική αλληλεγγύη, βοήθεια στους ασθενέστερους κλπ και τα οποία ως  όφειλε  θα έβλεπε μία διορατική και ικανότερη  άλλη δημοτική αρχή ( είδαμε μπροστάρηδες δημάρχους άλλων Δήμων ανά την Ελλάδα  και τους επαινέσαμε  για το θάρρος τους), αυτό που (σας) απασχολούσε σχεδόν όλους  στο Δ.Σ. ήταν η δημόσια «έξωθεν εικόνα» σας και μόνον.
«Καπάκι» γράφεις και το άρθρο σου για τους «μπαχαλάκηδες». Μεγάλο φάλτσο.
Όπως βλέπουμε,  «τείνεις» τώρα με τα γραφόμενά σου προς αυτούς.
Δική σου  και μάλλον σωστή αν δεν έχεις τίποτε άλλο κατά νου, επιλογή.
Σαφέστερα λοιπόν, αν δεν θελήσεις  ΔΙΟΛΟΥ να προσεταιρισθείς για μελλοντική «χρήση» την σύγκλησή σου προς τη «Πρωτοβουλία», τότε είσαι ευπρόσδεκτος.
Δεν υπονοώ τίποτε. Απλώς το επισημαίνω. Πράγμα που θα ισχύει και για τον καθένα μελλοντικά  από τους ανθρώπους που ενώ ήταν (ή και είναι) στον πυρήνα της δημοτικής αρχής ή περί αυτήν,  «ανακαλύψουν» τα «θετικά» της «Πρωτοβουλίας» και θελήσουν να γίνουν «συναγωνιστές».
Πείσε μας  λοιπόν γιατρέ για τις προθέσεις σου, μπές μπροστάρης σε ένα κοινωφελές έργο, χάρισε τις γνώσεις σου και την προσφορά σου σε αδύναμους και ανήμπορους , δούλεψε εντελώς ανιδιοτελώς, «βάλε» και λίγο το χέρι στην  τσέπη σου όπως κάνουν όλοι στην «Πρωτοβουλία»  μα και σε άλλους συλλόγους, «φόρα»  επάξια το καρτελλάκι της στις διάφορες διοργανώσεις της κλπ  και θα μας …«κερδίσεις».
Και φυσικά  απ΄ την άλλη μεριά θα προσέχει  πολύ η «Πρωτοβουλία» για κάποιους  που θα σκεφτούν να «δουν αλλιώς» την προσέγγιση προς αυτήν, έτσι δεν είναι κύριε Ιβάνοβιτς και λοιπά αγαπητά μέλη;
Ναι  λοιπόν σε όλους που θέλουν να προσφέρουν, ναι σε όλους τους ανιδιοτελείς,
ναι  σε όλους που θα ξεχάσουν τις πολιτικές τους ιδεολογίες μιας που η σκληρή πραγματικότητα τους «άνοιξε» τα μάτια, ναι σε όλους που θέλουν  και έχουν το θάρρος να παλέψουν στα δύσκολα!
Εστω κι αν κάποιοι πιστεύουν  γι αυτούς ότι είναι λίγοι σε αριθμό ή  ακόμη και…«παράξενοι».
Τουλάχιστον τα μέλη της «Πρωτοβουλίας» θα λένε κάποτε ότι « ΗΤΑΝ  ΕΚΕΙ»!

1 σχόλια:

Αγαπητέ Γιώργο
Γράφεις για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, χωρίς να γνωρίζεις τι έχω κάνει μέχρι τώρα και σε ποιο τομέα. Και φυσικά δεν θα καθίσω να σου περιγράψω οτιδήποτε δημόσια. Αν κάποια στιγμή θελήσεις μπορώ να σου μιλήσω ιδιαιτέρως για δική σου και μόνο ενημέρωση και όχι για να τα προβάλλεις. Σε πληροφορώ ότι δεν έχω ανάγκη να πείσω κανέναν και ποτέ δεν κάνω κάτι για το θεαθήναι.
Αλλά πρέπει να σου απαντήσω ότι δεν διάβασες σωστά το κείμενο μου. Ξεκαθάρισα την θέση μου με την Πρωτοβουλία. Ναι θα είμαι αρωγός στις σημαντικές πρωτοβουλίες - οποιοσδήποτε και αν το διοργανώνει - που βοηθούν τους ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη στην σημερινή κρίση. Αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον τρόπο αντίδρασης στο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο. Θεωρώ ότι υπάρχει διαφορετικός, πιο πολιτισμένος και πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του κατεστημένου. Δεν θεωρώ ότι η βίαιη ανατροπή αυτού του αρρωστημένου πολιτικού σκηνικού θα λύσει το πρόβλημα, αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας. Και η αλλαγή της νοοτροπίας μας μπορεί να φέρει την πραγματική επανάσταση και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αλλάξει το πολιτικό μας σύστημα και η ζωή μας προς το καλύτερο.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI