Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Την Παρασκευή 24 Μαίου ώρα 20:30 η κεντρική ομιλία του Ν.Παράσχου στην Πλατεία της Περαίας.


Ο επικεφαλής κ.Νίκος Παράσχου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Θερμαικό" 
σας προσκαλούν στην κεντρική προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Περαίας (μπροστά την προβλήτα της παραλίας) την Παρασκευή 24 Μαίου και ώρα 20:30.



1 σχόλια:

Ανώνυμος30 Μαΐου 2019 - 1:51 π.μ.

Μιλάτε για ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΌΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ;;;; ΌΧΙ!!!

ΒΛΕΠΕ 1974 ΚΥΠΡΟΣ!

ΒΛΕΠΕ 2019 "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ/BATA TRAKYA ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ GASTARBEITER Doryforos.org Μονάχου (είναι του ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ π.χ. Προξενίου/Εκκλησίας)

Στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Των "Αγίων Πάντων"/ΜΟΝΑΧΟΥ που ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΥΝΙΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΠΑΔΕΣ "ΜΑΣ"!


Από Doryforos.org:

Την περασμένη Παρασκευή στο πολιτιστικό κέντρο της ενορίας των Αγίων Πάντων στο Μόναχο γιορτάστηκε Ιφτάρ που συνδιοργάνωσαν οι σύλλογοι IDIZEM e.V., EXUV e.V, η Ελληνική Κοινότητα Χάαρ- Haar και η Ενορία των Αγίων Πάντων

Τι είναι το Ιφτάρ;

 

Το Ραμαζάνι είναι θρησκευτική -μουσουλμανική- εορτή νηστείας. Αποτελεί την ονομασία του ένατου μήνα του μουσουλμανικού έτους όπου, σύμφωνα με τη την παράδοση, δόθηκε το Κοράνι στους ανθρώπους προκειμένου να αποτελέσει οδηγός της ζωής τους. 

Ο μήνας Ραμαντάν σηματοδοτεί μια περίοδο πνευματικής περισυλλογής και λατρείας. Οι Μουσουλμάνοι πιστοί απέχουν από το φαγητό και το ποτό καθ’ όλη την ημέρα, αλλά μετά τη δύση του ήλιου, η νηστεία γίνεται γιορτή, το Ιφτάρ. 

Στο Ιφτάρ, ο κόσμος μαζεύεται για να “σπάσουν” όλοι μαζί τη νηστεία τους, ξεκινώντας παραδοσιακά με χουρμάδες, ενώ επιπροσθέτως σερβίρεται και μια ποικιλία κι άλλων υπέροχων πιάτων.

 

Φωτογραφίες: Ελληνική Κοινότητα Χααρ/Μονάχου





ΥΓ. Στο ΜΌΝΑΧΟ ΔΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ακόμη και σε ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!! (Ή ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ "ΧΑΘΕΙΚΕ" ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ/ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ!)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI