Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απάντηση του Ακτιβιστή και Δημότη για την απουσία Μαυρομάτη στο debate.

Δύο τοποθετήσεις (του ακτιβιστή και του δημότη) για την απουσία του 5ου υποψηφίου από το ντιμπέιτ και τους αναληθείς ισχυρισμούς που προέβαλλε με ανακοίνωσή του:

Σχόλιο του ακτιβιστή 

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Μαυρομάτης όταν ρωτήθηκε πριν περίπου εβδομάδες συμφώνησε να συμμετάσχει αφού του είχαν γνωστοποιηθεί πλήρως οι όροι της διαδικασίας του ντιμπέϊτ (όπως άλλωστε είχε γίνει και με όλους τους υποψηφίους δημάρχους, γεγονός που μπορείτε να επιβεβαιώσετε). Το μόνο που έμενε αδιευκρίνιστο ήταν ο τόπος διεξαγωγής του. Όταν πριν από περίπου μια βδομάδα κάναμε ένα ακόμα κύκλο τηλεφωνημάτων προς τους υποψηφίους και τους ανακοινώσαμε ότι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ (ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Σάκη Δημάκη για την δωρεάν διάθεση του χώρου) ο κ. Μαυρομάτης μας παρέπεμψε (ο κ. Μάγγος συνομίλησε μαζί του) στον Γραμματέα του αφού δήλωσε ότι μάλλον δεν θα συμμετάσχει γιατί:

1) δεν είστε έγκριτοι δημοσιογράφοι (φυσικά και δεν είμαστε δημοσιογράφοι, πόσο μάλλον έγκριτοι. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου "ενεργός πολίτης - εραστής της ενημέρωσης")

2) δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι υποψηφιότητες (αυτό όμως δεν τον απέτρεψε να συμμετέχει σε ντιμπέϊτ που έγινε πριν από 20 περίπου μέρες με όλους τους υποψηφίους στο ραδιόφωνο του ΑΛΦΑ)

3) έχει προγραμματίσει επαφές και συζητήσεις με φορείς για την αντίστοιχη ώρα και μέρα.

Ο Γραμματέας του που απευθυνθήκαμε μας έδωσε την αρνητική απάντηση μετά από μια μέρα (αφού έπρεπε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα του επικεφαλής και να συνεννοηθεί μαζί του). Η ανάρτηση στο μπλογκ της παράταξής του λίγες ώρες πριν το ντιμπέϊτ απλά επιβεβαίωσε και δημοσιοποίησε την αναλήθεια (τουλάχιστον μέρους) των λόγων και δικαιολογιών του.

Ο καθένας κρίνει την πράξη και τον άνδρα.


Από τον δημότη για τον απόντα κ. Μαυρομάτη,

Το να αποφεύγεις το διάλογο με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους δεν είναι και η καλύτερη τακτική. Το να είσαι ο μόνος που προσπαθεί να βάλει όρους διαλόγου επειδή ανησυχείς και δεν εμπιστεύεσαι, δείχνει φόβο. Το να μην εμφανίζεσαι τελικά δείχνει υπεροψία. Το να προτείνεις να γίνει debate μετά την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων, είναι αναντίστοιχο με τις πράξεις σου, διότι έχεις ήδη εμφανιστεί 10-15 ημέρες πριν σε ραδιοφωνικό σταθμό μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους. Η καχυποψία είναι κακός σύμβουλος. Το πολιτισμένο κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη το debate αφήνει ερωτηματικά για τον απόντα. Πιστεύουμε ότι ήδη έχει μετανιώσει που δεν ήρθε.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI