Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΤΣΑΜΑΣΛΗ: Πανικοβλημένος ο Γ. Μαυρομάτης!

Πανικός! Μπροστά στη δυναμική νίκης που αποκτά καθημερινά ο συνδυασμός μας, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων μας, ο κ. Μαυρομάτης είναι πλέον πανικοβλημένος από το ενδεχόμενο να μη συμπεριλαμβάνεται στους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές, αν υπάρξουν.
Τον ενοχλεί η αιρετή ιδιότητά μου στη διοίκηση της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Παραγνωρίζει ότι σημαντικές παρεμβάσεις για όλο το νομό, όπως είναι η έναρξη της τουριστικής περιόδου με 23% περισσότερες πτήσεις από όλο τον κόσμο να αναμένονται φέτος στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αλλά και για το δήμο Θερμαϊκού ιδιαίτερα, όπως είναι η πιλοτική εφαρμογή του ονείρου δεκαετιών για τη θαλάσσια αστική συγκοινωνιακή σύνδεσή του με τη Θεσσαλονίκη του 1 εκατ. κατοίκων και των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών ετησίως, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Μεταξύ πολλών άλλων απαιτούν καθημερινή παρακολούθηση και συμβάλλουν ουσιαστικά στο σχεδιασμό μας, για να δημιουργήσουμε αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο μας.
Τον διαβεβαιώνω ότι και ως δήμαρχος θα ηγούμαι και θα συμμετέχω σε όσα περισσότερα όργανα απαιτούν οι ανάγκες των πολιτών, στο πλαίσιο των νόμων και των θεσμών.
Τον ενοχλεί ακόμη η οικειοποίηση του έργου της Νομαρχίας και της Περιφέρειας στην περιοχή από τον Αντιπεριφερειάρχη σήμερα και Συντονιστή του Νομαρχιακού Έργου παλαιότερα.
Μα αν δεν είναι αυτός που βάζει πρώτος τη σφραγίδα του στα έργα, είτε αυτά είναι καινούργια σχολεία και προγράμματα μεταφοράς μαθητών, είτε είναι αποχευτευτικά δίκτυα και άλλα έργα υποδομής, είτε είναι επεκτάσεις σχεδίων πόλεως και τόσα άλλα, τότε ποιος είναι;
Μήπως, είναι οι ομογάλακτοι του κ. Μαυρομάτη νομαρχιακοί και μετέπειτα περιφερειακοί σύμβουλοι που καταψήφιζαν αυτά τα έργα;
Ανεξάρτητα από την πατρότητά τους τουλάχιστον τα αναγνωρίζει και αυτοαπαντά, εμμέσως πλην σαφώς στο σχετικό ερώτημα για ανυπαρξία έργου που έθεσε σε παλαιότερη ανακοίνωσή του.
Εμείς στα διχαστικά διλήμματα και τις συκοφαντίες απαντάμε με ενότητα και αποφασιστικότητα.
Λυπούμαι που ο κ. Μαυρομάτης ακόμα δεν έχει ανταποκριθεί στην πρότασή μας για κοινές προεκλογικές εκδηλώσεις, ώστε να συζητήσουμε μπροστά στους πολίτες όσα δήθεν καταγγέλλει, αλλά το σημαντικότερο όσα σχεδιάζουμε γι αυτούς.
Προτιμά τον παλαιοκομματικό πόλεμο των εντυπώσεων και των αντεγκλήσεων, σε μία περίοδο που η ουσία και η σύνθεση αποτελούν το ζητούμενο για όλους τους πολίτες, από τους οποίους θα πάρει πολύ σύντομα και τη δική τους απάντηση.
Εμείς δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με όλους τους έντιμους υποψηφίους που θα εκλέξουν στο δήμο Θερμαϊκού, με πρώτο μέλημα την υλοποίηση του θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και την εκλογή του με αυξημένη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.





{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI