Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΤ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΥΣΕΑ με την οποία ο Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Δημήτριος Τσακνάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η απόφαση του ΚΥΣΕΑ, με την οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο μέχρι σήμερα Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Δημήτριος Τσακνάκης.
Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στον πρώτο βορειοελλαδίτη που τοποθετείται στη θέση μετά από δεκαετίες.
Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι μια άριστη επιλογή, καθώς από τη μακρόχρονη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με έναν αξιωματικό εγνωσμένου κύρους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτης αφοσίωσης στα καθήκοντα του.

Του εύχομαι καλή αρχή και πολλές επιτυχίες προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.» 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI