Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ποιά είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου;

Η ηθοποιός που κέρδισε φέτος Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία 12 χρόνια Σκλάβος ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Ο λόγος γίνεται για την διάσημη και όμορφη ηθοποιό Λουπίτα Νιονγκo, σύμφωνα με επίσημες πηγές που φέρει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό "People".
 
H καλλονή υπέγραψε και συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία καλλυντικών. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως κάποτε θεωρούσε όμορφη την γυναίκα που πρόβαλλαν ως πρότυπο τα Μέσα- Μαζικής- Ενημέρωσης και συγκεκριμένα η τηλεόραση. Αναφέρει συγκεκριμένα  «Ανοιχτό δέρμα και μακριά, κυματιστά, ίσια μαλλιά». δημιουργούσαν για εμένα την εικόνα της ωραίας γυναίκας. «Υποσυνείδητα αρχίζεις να εκτιμάς περισσότερο αυτά τα πράγματα, παρά αυτά που διαθέτεις» δηλώνει, λέγοντας ότι ποτέ δεν ονειρεύτηκε ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο όμορφη του κόσμου.
 
Λίγα λόγια για την ηθοποιό
Η Λουπίτα Νιόνγκο γεννημένη το 1983 είναι ηθοποιός από την Κένυα. Έκανε το αμερικανικό κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος του Στηβ ΜακΚουήν στο ρόλο της Πάτσι.
 
 Για την ερμηνεία της η Νιόγκο έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και BAFTA και βραβεύτηκε με το Screen Actors Guild Award Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Δευτεραγωνιστικό Ρόλο και με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI