Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πρίν λίγο:Τροχαίο συμβάν στην διασταύρωση Ανθέων με Μηδείας ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν λίγο στην διασταύρωση Ανθέων με Μηδείας ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα.
Συγκεκριμένα ΙΧΕ ανερχόμενο την Μηδείας συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που διέσχιζε την Ανθέων με αποτέλεσμα το ΙΧΕ να βρεθεί στην απέναντι μεριά χτυπώντας έτερο ΙΧΕ που ήταν σταθμευμένο και να το ανεβάσει λόγω της σύγκρουσης στο πεζοδρόμιο.
Οι επιβάτες του λεωφορείου αμέσως μετά την σύγκρουση κατέβηκαν χωρίς κάποιος να έχει τραυματιστεί και συνέχισαν το δρομολόγιο με άλλο λεωφορείο.
Η οδηγός του ΙΧΕ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε  καθόλου.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπήρξαν και τραυματισμοί πεζών διότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση υπάρχει δημοτικό σχολείο και καθημερινά κυκλοφορούν μαθητές.
Τακτικά αναφερόμαστε στις διασταυρώσεις της Ανθέων μέσα από αναρτήσεις μας και καλούμε τους αναγνώστες μας οδηγούς να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή όταν κινούνται επί της Ανθέων διότι τα ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινά.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI