Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ

Με μεγάλη λύπη ο Αχιλλέας Περαίας ανακοινώνει την αποχώρηση του επί σειρά ετών τερματοφύλακα, αρχηγού και φυσικού ηγέτη εντός του γηπέδου Γιάννη Καρυοφύλλη.

Ο Καρυοφύλλης έχοντας έγκαιρα ενημερώσει την διοίκηση, τους συμπαίκτες και τον προπονητή του για τις προθέσεις του, με δημόσια τοποθέτησή του στο facebook εξήγησε τους καθαρά προσωπικούς «βιοποριστικούς λόγους» της αποχώρησής του:

“ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ(2002)ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ....ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ.....ΤΟΥΣ 6 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΑ 12 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ-ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ-ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΣΛΗΣ......
ΣΤΑ 12 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.......ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΦΕΥΓΩ!ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ........ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.......ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ”

Κατανοώντας απόλυτα τη θέση του αθλητή πρώτα σαν οικογενειάρχη και εν συνεχεία σαν ποδοσφαιριστή, ο σύλλογος αποδέχεται την απόφασή του.

Η τεράστια προσφορά του όλα τα χρόνια, δεν θα μπορούσε ποτέ να παραβλεφθεί, και ο σύλλογος παρά την αναμφισβήτητη απώλεια αυτής της μεγάλης προσωπικότητας, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο όταν υπάρχουν τέτοιοι σοβαροί λόγοι.

Ο Αχιλλέας Περαίας πρώτιστα ευχαριστεί τον αρχηγό για τα τόσα πολλά που έδωσε και στη συνέχεια εύχεται καλή συνέχεια στο φίλο Γιάννη..

Κύριε Καρυοφύλλη σας ευχαριστούμε!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI