Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή βράδυ στο καφέ-bar «ΘΕΡΟΣ» στη Περαία, πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση της παράταξης ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. Στην συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 100 φίλοι του κου Στεφανίδη και ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κος Στεφανίδης στο λόγο του τόνισε ότι: «πάμε πολύ καλά, οργανωνόμαστε και κατεβαίνουμε στις δημοτικές εκλογές. Ζητάμε την ψήφο των δημοτών, γιατί έχουμε να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη του δήμου μας και το κυριότερο, ότι έχουμε την βούληση να το υλοποιήσουμε, γιατί αποτελεί χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας». Επίσης ανέφερε ότι η οικονομική ανάπτυξη του δήμου θα δώσει την δυνατότητα στην δημοτική αρχή να είναι αρωγός στις ανάγκες των πολιτών και ότι με καλύτερη οργάνωση και συντονισμό θα μπορούσε η νέα δημοτική αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα, να αναβαθμίσει την κοινωνική της πολιτική. Τέλος αναφέρθηκε ότι η συγκυρία των πολιτικών εξελίξεων στο δήμο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την παράταξη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, και ότι αυτό επιβεβαιώνεται από τις δημοσκοπήσεις.
Οι συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για την νίκη στις δημοτικές εκλογές, γιατί θεωρούν ότι η παράταξη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ είναι η μοναδική ελπιδοφόρα επιλογή για τους δημότες. Το κύριο σύνθημα της συνάντησης ήταν: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΧΘΕΣ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI