Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου: Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνας.

Δημιουργήσαμε την παράταξη «Ενεργοί Δημότες  Χαλκηδόνος» στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι, με τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους και την ενέργειά τους, σε μια παράταξη σύγχρονη, καινοτόμα, ψηφιακή που βασίζεται στον Εθελοντισμό.
Μακριά από εξαρτήσεις οικονομικές, κομματικές και εξωθερμικών παραγόντων που έβαζαν φραγμούς στην δημοκρατική λειτουργία των παρατάξεων και μετέπειτα της Δημοτικής αρχής.
Θέλουμε μια παράταξη νεανική, ελπιδοφόρα, μια παράταξη βασισμένη στην αλληλεγγύη των πολιτών, στην αξιοποίηση της εμπειρίας των βιωμάτων και της γνώσεις του καθένα από εμάς.
Για να το επιτύχουμε όμως χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων, χρειαζόμαστε τις σκέψεις, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της καθεμιάς και του καθένα μας. Κάθε Νέος Σύγχρονος Δημότης του Δήμου Χαλκηδόνος μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συνδιαμορφώσουμε τον λόγο μας … Να συνδιαμορφώσουμε μια σύγχρονη πρόταση στην κοινωνία!
Όσοι από εσάς αισθάνεστε έτοιμοι να συμβάλετε στην προσπάθεια μας και αξιοποιώντας τις γνώσεις σας στο διαδίκτυο, αναζητούμε «Εθελοντές Διαδικτύου».
Οι «Εθελοντές Διαδικτύου» πρέπει να έχουν γνώσεις (ερασιτεχνικές) στα:
Social media (facebook, google+, twitter, instagram κλπ).
Web media (webtv, webradio, youtube, livestream, ustream κλπ).

Blogging (blogspot, wordpress κλπ)
Δημιουργία ιστοσελίδων ανοικτού κώδικα (joomla κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
6977 025356 (What’s up) Κώστας.
6973 210813 (cosmote) Απόστολος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI