Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ζητούν… 93.500 ευρώ για νερό από νεκροταφείο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο, όταν έλαβε λογαριασμό νερού με πληρωτέο ποσό 93.478 ευρώ!!!
Ο υπερφουσκωμένος λογαριασμός αφορά στο ενοριακό νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ σύμφωνα με το τοπικό rethemnosnews.gr είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. 
Σύμφωνα με τον εφημέριο του ναού, πατέρα Δημοσθένη, είναι ο πρώτος λογαριασμός νερού, στα χρόνια λειτουργίας του νεκροταφείου, που του αποστέλλεται. 
«Εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει το ρολόι του νερού στο νεκροταφείο και όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν, μέχρι σήμερα, ποτέ δε μας ζήτησαν χρήματα. 
Ποτέ πριν δεν είχε έρθει λογαριασμός εδώ. Και ήρθε ο σημερινός δήμος και ζητάει 93 χιλιάδες ευρώ. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε και πληρώσουμε ένα τέτοιο ποσόν. Εμείς δεν εισπράττουμε εισφορές όπως το Δημοτικό Νεκροταφείο. 
Δεν έχει έσοδα η ενορία από το νεκροταφείο, αντιθέτως έχει έξοδα, όπως για παράδειγμα την καθαριότητά του χώρου. 
Εμείς δε ζητάμε χρήματα όταν κάποιος ενταφιάζεται εδώ. 
Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο» ανέφερε.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI