Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Θα ενοικιασθεί αποκλειστικά ως κάμπινγκ ο χώρος της Αγίας Τριάδας, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ

Ανατροπή δεδομένων για το θέμα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας: 
Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, επικοινώνησε λίγο πριν το μεσημέρι τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη και τον επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρο Κουζινόπουλο, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν πρόκειται να εκποιηθεί ο χώρος του κάμπινγκ, αλλά θα υπάρξει αξιοποίησή του αποκλειστικά και μόνο ως κάμπινγκ με τη διαδικασία της εκμίσθωσης (ενοικίασης).

Ο κ.Πιτσιόρλας δήλωσε στον Σπ. Κουζινόπουλο ότι θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για το ζήτημα αυτό και απέδωσε την αναταραχή που υπήρξε για ενδεχόμενη πώληση του κάμπινγκ, σε παρανόηση των όσων είπε στο συνέδριο «Prodexpo», η Εντεταλμένη Σύμβουλος του ΤΑΙΔΕΠ, Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου. 
Τονίζοντάς ότι ενώ αναφέρθηκε σε «αξιοποίηση» του χώρου του κάμπινγκ, αυτό ερμηνεύθηκε λανθασμένα ως «εκποίηση». 

«Ισχύει στο ακέραιο η διαβεβαίωση που σας δώσαμε στις αρχές Ιουλίου ότι το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας θα δοθεί, μέσα από διαγωνισμό, για να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο ως κάμπινγκ», σημείωσε στον επικεφαλής της «Συμπολιτείας» ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI