Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

περιοδεία στο  Κιλκίς
«Και εδώ να το ξεκαθαρίσουμε: Δεν μιλάμε για καμιά Δυαρχία. Μιλάμε για μία ικανή ηγεσία που μπορεί να αλλάξει τις παθογένειες του κόμματος και να ξαναφέρει πίσω τους Νεοδημοκράτες. Να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των κοινωνικών στρωμάτων που αφήσαμε. Να επενδύσει στις δυνάμεις των νέων που δεν πιστέψαμε. Να εμπνεύσει την Ελλάδα που θα φύγει από την παρακμή, που θα ξεπεράσει τα μνημόνια και θα ξανακερδίσει το μέλλον της. Αυτή είναι η συζήτηση που πρέπει να γίνει και θα γίνει.  Αυτό είναι το μέτρο για την επόμενη ημέρα της παράταξης Αυτό είναι το μέτρο που μας βάζει η βάση της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε για το όραμά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας από τα Γιαννιτσά, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μεταξύ άλλων επισήμανε:
-Για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του:
«Οι πλάτες μου είστε εσείς».
Αναρωτιούνται διάφοροι για μένα: «Μα καλά, πώς το αποφάσισε να ξεκινήσει; Πώς τόσο ξαφνικά; Ποιον ή ποιους έχει πίσω του; Ποιες δυνάμεις, ποιες συμφωνίες, ποιες πλάτες;». Το ομολογώ: Ναι, έχω πλάτες. Τις πλάτες των Νεοδημοκρατών, τις πλάτες της βάσης και των απλών μελών και μόνο.  Και δεν τις έχω πίσω μου, τις έχω δίπλα μου.  Και μαζί θα αλλάξουμε την παράταξη και τελικά και όλη τη χώρα. Είστε οι άνθρωποι που μαζί ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια απέναντι σε όλους και όλα, απέναντι στα συστήματα, να δώσουμε μια μάχη για τους συμπολίτες μας.

-Για το όραμα της νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας:
«Ηγεσία ικανή να αλλάξει τις παθογένειες του κόμματος».
Και εδώ να το ξεκαθαρίσουμε: Δεν μιλάμε για καμιά Δυαρχία. Μιλάμε για μία ικανή ηγεσία που μπορεί να αλλάξει τις παθογένειες του κόμματος και να ξαναφέρει πίσω τους Νεοδημοκράτες. Να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των κοινωνικών στρωμάτων που αφήσαμε. Να επενδύσει στις δυνάμεις των νέων που δεν πιστέψαμε. Να εμπνεύσει την Ελλάδα που θα φύγει από την παρακμή, που θα ξεπεράσει τα μνημόνια και θα ξανακερδίσει το μέλλον της. Αυτή είναι η συζήτηση που πρέπει να γίνει και θα γίνει.  Αυτό είναι το μέτρο για την επόμενη ημέρα της παράταξης Αυτό είναι το μέτρο που μας βάζει η βάση της Νέας Δημοκρατίας.


-Για το ρόλο και την αποστολή της παράταξης:
«Η Νέα Δημοκρατία δεν ακολουθεί. Θα ηγείται».
Γιατί έχουμε τη δύναμη σας, τη δύναμη της βάσης. Γιατί έχουμε τη δύναμη που πηγάζει από την ιδεολογία μας. Γιατί οι ιδέες μας κυριαρχούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα σύρεται τις εξελίξεις, θα τις διαμορφώνει. Η Νέα Δημοκρατία δεν ακολουθεί.
Θα ηγείται. Δεν είναι στο DNA αυτής της παράταξης να αναζητά το «αντί». Στο DNA της Νέας Δημοκρατίας είναι να πρωτοπορεί, να γράφει ιστορία, να αλλάζει την Ελλάδα, με τις μεγάλες εθνικές επιλογές.

-Για το όραμα της επόμενης ημέρας:
«Αλλάζουμε το κόμμα για να αλλάξουμε τη χώρα».
Αντί όμως να κουνάμε το δάχτυλο σε αυτό τον κόσμο, πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να δούμε τι έφταιξε. Τι προχώρησε καλά και τι όχι τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο τότε θα κάνουμε μια ουσιαστική νέα αρχή. Που δεν μηδενίζει. Που συνθέτει. Που διατηρεί τις αρχές μας. Και με ισχυρή ομάδα, με συλλογικότητα, με ότι καλύτερο έχουμε, με δημιουργικούς ανθρώπους μέσα από την κοινωνία, θα χτίσουμε το μέλλον. Αλλάζουμε πρώτοι εμείς για να αλλάξουμε τη χώρα.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI