Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κοινωνική στήριξη από το δήμο με την προφορά συσσιτίων

Ένα ακόμη βήμα στην κοινωνική πολιτική του δήμου Θερμαϊκού συνιστά η λειτουργία συσσιτίων, που εντάσσονται στις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ήδη συσσίτια λειτουργούν κάθε Παρασκευή μεσημέρι στο χώρο του Παιδικού Σταθμού στην Επανομή και κάθε Παρασκευή απόγευμα στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας, διανέμοντας από 70 μερίδες φαγητού. 
Στη Δημοτική Κοινότητα Περαίας το συσσίτιο ξεκίνησε να λειτουργεί στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας Άνω Περαίας κάθε Πέμπτη. 
Το επόμενο διάστημα τα συσσίτια προβλέπεται να γίνουν από δύο φορές την εβδομάδα.  
Τα συσσίτια είναι προϊόν συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Παιδείας - Πρόνοιας - Αλληλεγγύης ,των εθελοντριών των ΚΑΠΗ του Δήμου και του συλλόγου γυναικών «Αγάπη», η συνεισφορά των οποίων είναι συγκινητική και ανεκτίμητη.


Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Οι δράσεις κοινωνικής πολιτικής είναι στην απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου. 
Παρά τη δυσμενή συγκυρία για τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης στο δήμο Θερμαϊκού προσφέρουμε από το υστέρημα για να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας. 
Έτσι κι αλλιώς τις δύσκολες ημέρες που περνάμε κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ολιγωρήσει στη στήριξη των συνανθρώπων μας, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Στόχος μας είναι κανείς δημότης Θερμαϊκού να μην αντιμετωπίζει σε ακραία μορφή βασικά προβλήματα επιβίωσης, όπως είναι η τροφή, η στέγη και η θέρμανση». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI