Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δημόσιες ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Π. Πασχαλίδου προς τους συνεργάτες της.

{Οι δημόσιες ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Πάττυς Πασχαλίδου προς τους συνεργάτες της όπως τις ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης}.
Το να εκφράσω για δεύτερη φορά συγχαρητήρια στην ομάδα συναδέλφων μου μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού, -της οποίας έχω την τιμή να προΐσταμαι-, μάλλον φαντάζει πολύ μικρό, για κάτι τόσο σπουδαίο.
Η ένταξη και δεύτερου σχολικού συγκροτήματος σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μετά την ένταξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας, είναι πραγματικότητα.
Η ένταξη της Πράξης Αποπεράτωση 9ου Νηπιαγωγείου Περαίας Δήμου Θερμαϊκού με Κωδικό ΟΠΣ 5000944 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020, προϋπολογισμού 590.000,00€ είναι γεγονός.
Το έργο αφορά όλες οι εργασίες αποπεράτωσης του 9ου Νηπιαγωγείου Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού, την κάλυψη των αναγκών του Δήμου σε εγκαταστάσεις προσχολικής εκπαίδευσης. 
Το υφιστάμενο ημιτελές κτίσμα του νηπιαγωγείου είναι προκατασκευασμένο και έχει εμβαδόν περίπου 267μ². Στεγάζει δύο αίθουσες διδασκαλίας γενικών διαστάσεων 7,20μ x7,40μ, έναν πολυδύναμο χώρο, τραπεζαρία, κουζίνα, wc (νηπιαγωγών, νήπιων και Αμεα) ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αποθήκη. 
Σύμφωνα με το κτιριολογικό πρόγραμμα έχει προστεθεί ένα μικρό κτίσμα από οπλισμένο σκυρόδεμα, γενικών διαστάσεων 3,00μ.x3,00μ. με κεραμοσκεπή, εκτός περιγράμματος κτιρίου νηπιαγωγείου, που θα στεγάζει τη δεξαμενή καυσίμων. Επιπλέον του προαναφερόμενου κτίσματος της δεξαμενής. 
Οι εργασίες που απομένουν για την αποπεράτωση και λειτουργία του Νηπιαγωγείου είναι οι εξής:
1. Διαμόρφωση και εξοπλισμός αύλειου χώρου (π.χ. περίφραξη, φύτευση, περίπτερο/κιόσκι, όργανα αθλοπαιδειών κ.α.).
2. Ενίσχυση της θερμικής απόδοσης του κτιρίου με εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης.
3. Αποπεράτωση επιστρώσεων – επενδύσεων στους υγρούς χώρους του νηπιαγωγείου (wc – κουζίνα).
4. Επιστρώσεις υπόλοιπων χώρων με οικολογικά ρολά linoleum.
5. Εσωτερικά υαλοστάσια (φεγγίτες).
6. Εξοπλισμός κτιρίου (π.χ. ερμάρια κουζίνας, είδη υγιεινής).
7. Χρωματισμοί.
8. Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις, τόσο στο κτίριο, όσο και στον αύλειο χώρο, - κατασκευή εξωτερικής αποθήκης δεξαμενής καυσίμων.
Ευχαριστώ την ακούραστη Χρύσα, την υπομονετική Σοφία, την σχολαστική Μαρούσα, αλλά και την έμπειρη Ελένη και τον Σπύρο που πραγματικά αποτελούν ένα team, -και πιστέψτε με από εμπειρία σας καταθέτω, πως κάθε Δήμος θα ζήλευε-.
Τίποτε βέβαια δεν θα ήταν τόσο αυτονόητο, αν δεν είχαμε την πραγματική αλλά και ουσιαστική συνδρομή και καθοδήγηση του έμπειρου Δημάρχου μας Γιάννη Μαυρομάτη, και των άμεσων συνεργατών του.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI