Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συνέντευξη του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαικού κ.Σπύρου Αδαμίδη.(βιντεο)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαικού κ.Σπύρος Αδαμίδης παραχώρησε συνέντευξη στον διαχειριστή του ιστολογίου "Tsounami" Δημήτρη Τσιαουσίδη στην οποία αναφέρεται σε θέματα της αρμοδιότητας του,για την πορεία της Διοίκησης του Δήμου μας από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε,για την συνοχή της παράταξης του,για την παραίτηση του Αντιδημάρχου καθαριότητας,για την "κόντρα" με τον επικεφαλής της Συμπολιτείας σε κάποιες συνεδριάσεις του Συμβουλίου,για την δική του κάθοδο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και σε άλλα θέματα.
Το ιστολόγιο μας (δια μέσω του διαχειριστή) τον ευχαριστεί θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης για συζήτηση και του εύχεται, καλή επιτυχία στο έργο του και καλό καλοκαίρι. 

Σημείωση* : κατά την διάρκεια της συνέντευξης ακούγεται στο βίντεο ένας ήχος που προέρχεται μάλλον από την λειτουργία του airconticion, οπότε δυναμώστε λίγο την ένταση του ήχου.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI