Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Thermaikos Triathlon 2016 - Διαδρομές

«Thermaikos Triathlon 2016»
Το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Αγώνα Τριάθλου με την επωνυμία
"Thermaikos Triathlon 2016 - Θερμαϊκός Τρίαθλο 2016"
Κυριακή  18  Σεπτεμβρίου 2016  12:00μ.μ.
Ν. Επιβάτες - Περαία
Δήμος Θερμαϊκού

Επίσημη Ιστοσελίδα του αγώνα www.thermaikostriathlon.com    


Ο στίβος της κολυμβητικής διαδρομής του Thermaikos Triathlon 2016 θα δημιουργηθεί στη θάλασσα των Νέων Επιβατών.
Δυτικά της σκάλας των Ν. Επιβατών, οι τριαθλητές θα κολυμπήσουν με κατεύθυνση δυτικά σε μια οριοθετημένη από μεγάλες εμφανείς σημαδούρες, κυκλική διαδρομή 750 μέτρων.

Την ασφάλεια των αθλητών θα φροντίζουν ο Υπεύθυνος της κολυμβητικής διαδρομής Νικόλας Ρεπανάς σε συνεργασία με τον Θεολόγο Εμμανουηλίδη και τους ναυαγοσώστες του από την Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την άδεια του Κεντρικού Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης και την απόλυτη συνεργασία του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και του Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας.
Η ποδηλατική διαδρομή του Thermaikos Triathlon 2016 ξεκινά από την πλατεία της παραλίας των Ν. Επιβατών.

Οι αθλητές καλούνται να καλύψουν 20.700μ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως - δεξιά στροφή επί της οδού Ανθέων – αριστερή αναστροφή στη νησίδα της οδού Ανθέων – ευθεία επί της οδού Ανθέων – αριστερή στροφή επί της οδού Ξενίου Διός – αριστερή αναστροφή στη νησίδα επί της Ξενίου Διός – δεξιά στροφή επί της οδού Ανθέων – τέρμα Ανθέων και αριστερή ανατροφή – επανάληψη της ίδιας διαδρομής 3 φορές (3 Χ 6.900μ.) μετά τoν τρίτο κύκλο της διαδρομής -  δεξιά στροφή επί της οδού Κανάρη – τερματισμός στην πλατεία της παραλίας Ν. Επιβατών.

Την ασφάλεια των αθλητών έχουν αναλάβει 5 μοτοσικλετιστές υπό την καθοδήγηση του Υπεύθυνου της ποδηλατικής διαδρομής Σταμάτη Γιαννόπουλο σε απόλυτη συνεργασία με την Τροχαία Θέρμης με επικεφαλής τον Διοικητή της κ. Θωμά Κεσόγλου.
Η διαδρομή του δρόμου αντοχής των 5.000 μέτρων ξεκινά από την πλατεία της παραλίας των Ν. Επιβατών επί της οδού  Εθνικής Αντιστάσεως – συνεχίζει παραλιακά επί της πεζοδρομημένης οδού Κουντουριώτου – αναστροφή στο τέλος της οδού Ξενίου Διός στην Περαία και επιστροφή στην πλατεία της παραλίας των Ν. Επιβατών.
Την ασφάλεια των αθλητών θα εξασφαλίζει ο Υπεύθυνος του δρόμου αντοχής Δημήτρης Κασίμης σε συνεργασία με την Τροχαία Θέρμης αλλά και τις ομάδες εθελοντών.



Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 fax 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail στο info@thermaikostriathlon.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.thermaikostriathlon.com, www.facebook.com/thermaikosthriathlon  

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI