Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ζητείται Παράταση τεχνικού ελέγχου οχημάτων από τον ΠΣΙΚ


ΠΡΟΣ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Περιφέρεια ΑΠΟ: Κωνσταντίνος Βήκας Πρόεδρος Δ.Σ. 
ΥΠΟΨΗ: Διεύθυνσης συγκοινωνιών - μεταφορών της Περιφέρειας 
ΤΗΛ.: 210 3407800 697 3325861 
ΤΗΛ.: FAX: 210-3407999 

ΘΕΜΑ:Παράταση τεχνικού ελέγχου οχημάτων. 


Αξιότιμοι κύριοι, σας ευχόμαστε καλή νέα χρονιά με υγεία & δύναμη. 
Σας ενημερώνουμε ότι συνεπεία των ακραίων καιρικών φαινόμενων των τελευταίων ημερών δεν κατέστη εφικτό σε πολλές περιοχές της χώρας μας: 

α. να λειτουργήσουν κανονικά πλήθος Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, 

β. να μετακινηθούν με ασφάλεια οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες οχημάτων και ιδιαίτερα των δίκυκλων, με αποτέλεσμα να μην διενεργηθεί έγκαιρα ο προβλεπόμενος χρονικά τεχνικός έλεγχος αρκετών οχημάτων. 

Για λόγους ίσης αντιμετώπισης των κατόχων των οχημάτων διαφόρων περιοχών της περιφέρειας σας παρακαλούμε για ενέργειες από μέρους σας με σκοπό χορήγησης εύλογης χρονικής παράτασης για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων των περιοχών όπου εξελίχθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα. 
Προτείνεται, τα παραπάνω οχήματα να προσέρχονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που θα ορίσετε με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν κατά την ημερομηνία προγραμματισμού τους. 
Για τα λοιπά οχήματα που η καταληκτική τους ημερομηνία ήταν πριν την εμφάνιση των ακραίων καιρικών φαινόμενων να εφαρμόζονται κανονικά οι διατάξεις περί αποκλίσεων και προστίμων.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI