Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Περπατάτε σαν πιγκουίνοι για να μην γλιστρήσετε στον πάγο»

Μια ομολογουμένως πρωτοποριακή συμβουλή έδωσαν στους Γερμανούς πολίτες, ομοεθνείς τους χειρουργοί, προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο να γλιστρήσουν στα πεζοδρόμια εξαιτίας του παγετού που θα τα καλύψει μετά τις πολικές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη την χώρα τις επόμενες ημέρες. Να περπατούν σαν… πιγκουίνοι.
Σε μια οδηγία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Γερμανικής Εταιρείας Ορθοπεδικών και Χειρουργικής Τραύματος επισημαίνεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι το να περπατάει κανείς μιμούμενος τους πιγκουΐνους προϋποθέτει το να γέρνει τον κορμό του σώματός του προς τα εμπρός ώστε το κέντρο βάρους να πέφτει στο μπροστινό πόδι.
Σε ένα σκίτσο που συνοδεύει τις συστάσεις των γιατρών εξηγείται ότι όταν οι άνθρωποι περπατούν κανονικά, το βάρος του σώματος μοιράζεται σχεδόν ισότιμα και στα δύο πόδια, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, να αυξάνεται ο κίνδυνος να χάσει κανείς την ισορροπία του και να πέσει σε ολισθηρές επιφάνειες.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI