Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση σχετικά με ΔΕΥΑΘ

Ομαλά λειτουργεί το δίκτυο υδροδότησης του Δήμου Θερμαϊκού. Για την αποφυγή της παραπληροφόρησης, με μικροπολιτική διάθεση,  σχετικά με θέματα υδροδότησης, ο Δήμος Θερμαϊκού ενημερώνει τους πολίτες ότι:
Είναι γεγονός ότι πέρα από τη θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου που είχε επισωρεύσει πληθώρα προβλημάτων στο Δήμο μας, που αντιμετωπίστηκαν κατά γενική ομολογία επιτυχώς, είχαμε επιπρόσθετα και μεγάλες χιονοπτώσεις και παγετό που προσέθεσαν νέα σωρεία βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου. Αυτές παρότι  οι περισσότερες δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ΔΕΥΑΘ, αντιμετωπίστηκαν από το προσωπικό της, το οποίο έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή υδροδότηση των χρηστών του δικτύου.
Η παρούσα διοίκηση του δήμου που παρέλαβε το 2014 τη ΔΕΥΑΘ με 9 μόλις μόνιμους υπαλλήλους, στην προσπάθεια της να τη στηρίξει, απέσπασε από το Δήμο 13 άτομα για την εξυπηρέτηση των αναγκών της, σε προσωπικό. Επιπρόσθετα, από το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας διατέθηκαν στη ΔΕΥΑΘ επιπλέον 13 άτομα, εκ των οποίων  (υδραυλικοί, εργάτες, χειριστής μηχανήματος, καθαρίστρια κλπ.). Επικουρικά των παραπάνω, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, γίνονται συμβάσεις και με ιδιώτες, όπου υπάρχει ανάγκη (μηχανικούς, υδραυλικούς κλπ.).

Ακόμη, για την αποκατάσταση της αλήθειας, ότι τάχα ο Δήμος, για ρουσφετολογικούς λόγους, με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας  προσέλαβε δασολόγους αντί να προσλάβει υδραυλικούς, ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης Γιάννης δήλωσε ότι, «οι θέσεις των δασολόγων προστέθηκαν αυθαίρετα από το Υπουργείο Εργασίας, χωρίς να ζητηθούν ποτέ, κόβοντας θέσεις από αναγκαίο προσωπικό που είχε ζητηθεί. Αυτό προκύπτει και από τη λίστα Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας, που διαβιβάστηκε με το υπ’ αριθ. 5864/31-03-2016 έγγραφο μας, προς το Υπουργείο Εργασίας. Για το θέμα αυτό μάλιστα, έγινε και καταγγελία από το Δήμο μας στο γραφείο της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, αλλά μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε να διορθωθεί το λάθος του Υπουργείου, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η προκήρυξη. Άλλωστε, η επιλογή του προσωπικού έγινε από τον ΟΑΕΔ, με κριτήρια ΑΣΕΠ. Όλα αυτά είναι γνωστά στον κ. Κουζινόπουλο, ο οποίος διαστρεβλώνει την αλήθεια σκόπιμα. Η διοίκηση του Δήμου πράττει πάντα το καθήκον της και επιλύει κατά το συντομότερο δυνατό, κάθε πρόβλημα που προκύπτει, με σκοπό την ομαλή υδροδότηση του δικτύου και την εξυπηρέτηση των δημοτών του. Και στην περίπτωση αυτή, κατά τη διάρκεια 2ης κατάστασης εκτάκτου ανάγκης εντός λίγων μηνών (κι ενώ δεν έχει λήξει ακόμη η 1η), δείξαμε ετοιμότητα κι αντανακλαστικά που οι περισσότεροι των δήμων της περιοχής μας, δυσκολεύτηκαν να επιδείξουν».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI