Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Έτοιμος για δικαστικές ενέργειες ο Δήμος Θερμαϊκού – Καταδικάζει την θανάτωση αδέσποτων

Έκπληκτος και ανήσυχος ο δήμος Θερμαϊκού πληροφορήθηκε την πρόσφατη θανάτωση αδέσποτων ζώων που σημειώθηκε από αγνώστους στην τοπική κοινότητα Αγγελοχωρίου.
Η διοίκηση, καταδικάζοντας αυτές τις βάρβαρες συμπεριφορές, ενημερώνει πως βρίσκεται στη διάθεση οποιουδήποτε έχει στοιχεία που πιστοποιούν τους δράστες αυτών των εγκληματικών ενεργειών, ώστε με τις νομικές του υπηρεσίες να οδηγήσει τους αίτιους στη δικαστική αίθουσα για την απόδοση ευθυνών. Παράλληλα θέλουμε και πάλι να κάνουμε γνωστό πως διαθέτουμε το ποσό των 115.000 € ετησίως για τη συμμετοχή μας στον Σύνδεσμο Προστασίας & Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ) του οποίου η αποστολή είναι η περίθαλψη, εμβολιασμός, στείρωση και σίτιση των αδέσποτων ζώων σε όλη της έκταση του δήμου μας.
Η διοίκηση άλλωστε έχει ορίσει χώρους όπου αυτά σιτίζονται αλλά ακόμα και παραλίες pet friendly στις οποίες θα μπορούν οι φιλόζωοι το καλοκαίρι να έχουν πρόσβαση με τα οικόσιτά τους.
Ακόμη θα πρέπει να σημειώσουμε πως βρισκόμαστε στο πλευρό των φιλοζωικών οργανώσεων που με προσωπικό κόπο των μελών τους προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στα αδέσποτα.
Είναι γεγονός πως εξαιτίας της ασυνειδησίας ορισμένων, ίσως και λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει αυξηθεί τελευταία ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων σκυλιών στην περιοχή μας. Επίσης κατανοούμε και τον φόβο που ορισμένες φορές προκαλείται από την συγκρότηση αγελών αδέσποτων, παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από τις υπηρεσίες του ΣΥΠΠΑΖΑΘ όσο και των εθελοντικών φιλοζωικών οργανώσεων.

Αλλά ανάλογες εγκληματικές συμπεριφορές εκ μέρους ασυνείδητων δημοτών μας ή μη δεν μπορεί παρά να καταδικάζονται με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI