Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Διακοπή Ρεύματος σε Περαία και Ν. Επιβάτες την Κυριακή.

Σας κάνουμε γνωστό, (σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Η.) ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2017  και κατά τις ώρες  08.00΄ έως 14.30΄ έχει προγραμματισθεί    Διακοπή  Ηλεκτρικού Ρεύματος στις ΔΗΜOTΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ  ΠΕΡΑΙΑΣ και Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ  λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Η Διακοπή περιλαμβάνει τις περιοχές: Ολόκληρη την ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ, ΑΝΩ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ, καθώς επίσης και τους καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. οδού ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, από την είσοδο της Περαίας (Κλινική Πισσαλίδη) μέχρι την έξοδο των Ν. Επιβατών (Δημαρχείο, Εκκλησία κ.λ.π.)

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI