Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εισαγγελική έρευνα για τον ΟΑΣΘ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε έρευνα στα οικονομικά του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά την πολυήμερη επίσχεση εργασίας που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην συμπρωτεύουσα.
Η έρευνα θα γίνει από το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί το γιατί προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην επίσχεση εργασίας και τα αίτια που ο Οργανισμός παρουσιάζει συσσωρευμένα ελλείμματα.
Εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ θα κληθούν ως μάρτυρες κατά την διάρκεια της έρευνας.
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η παρέμβαση γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Αυτός είναι που θα αποφασίσει, εάν και εφόσον κρίνει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις, να διατάξει οικονομικό έλεγχο από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών του υπουργείου Μεταφορών, για τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων.
Πηγές αναφέρουν πως η έρευνα δεν αφορά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης προ ημερών.
Η έρευνα έρχεται σε μια στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι υπό σκέψη για να προχωρήσουν ή μη σε νέες κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI