Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σύγκρουση δύο ΙΧΕ (με τραυματισμούς) στην γνωστή διασταύρωση Ανθέων με Ρωμανού στην Περαία.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε για άλλη μια φορά στην γνωστή  διασταύρωση (λόγω των πολλών τροχαίων) Ανθέων με Ρωμανού στην Περαία όταν ανερχόμενο ΙΧΕ επιβατηγό επί της οδού Ρωμανού συγκρούστηκε με ΙΧΕ κατευθυνόμενο προς έξοδο Περαίας επί της Ανθέων.
Από την σύγκρουση επήλθε σοβαρός τραυματισμός του ενός οδηγού και της μικρής κοπέλας που καθόταν στο πίσω κάθισμα.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό και την μικρή που είχαν τραυματιστεί.
Πριν λίγο καιρό οι υπεύθυνοι της Τράπεζας τοποθέτησαν σιδερένια κάγκελα τα οποία σήμερα με την πρόσκρουση έσπασαν αλλά κράτησαν το ΙΧΕ να μην εισέλθει εντός του καταστήματος (δείτε φώτο) προφυλάσσοντας ταυτόχρονα και άτομο το οποίο εκείνη την στιγμή πραγματοποιούσε συναλλαγή στο ΑΤΜ.

Βαρέθηκα να κάνω αναρτήσεις για την συγκεκριμένη διασταύρωση πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει,δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος (Δήμος - Τροχαία κτλ) αλλά πρέπει να βρεθεί λύση σύντομα αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα είτε επιβαίνοντες σε οχήματα, είτε πεζούς.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI