Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τμήματα του Αναπτυξιακού Συλλόγου Νέων Δημοτών Θερμαικού.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Έδρα: Περαία, Ταχ. Δ/νση: Τ.Θ. 4076, Περαία 57019, Τηλ.:+30.6972330307

Τμήματα εκμάθησης: Αποσκοπούν στην καλλιέργεια γνώσεων & δεξιοτήτων καθώς και την ψυχική ανάπτυξη των μελών του. Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατό στα μέλη του Δ.Σ.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ και μέσων τεχνολογίας. ΔΩΡΕΑΝ!
Η δράση στοχεύει στο να δοθεί η δυνατότητα σε μέλη μας, όλων των ηλικιών ν’ αποκτήσουν πρόσβαση και δεξιότητες χρήσης Η/Υ, Tablet, Smartphones και να πραγματοποιούν βασικές λειτουργίες τους, σε ότι αφορά χρήση, ενημέρωση, πληροφόρηση, επικοινωνία και ψυχαγωγία.   Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η κατοχή των παραπάνω τεχνολογικών μέσων (Laptop ή επιτραπέζιου Η/Υ). Τα μαθήματα θα γίνονται με βάση τις ανάγκες των μελών κάθε Τετάρτη 6-7 μ.μ., από τις 2 Νοεμβρίου, κανονικά, στο 2ο Γυμνάσιο  Περαίας - οδ. Ανθέων. 

Βασικά Αγγλικά Επικοινωνίας.

Σε τουριστικές περιοχές όπως ο Δήμος μας, η γνώση βασικών Αγγλικών για επικοινωνία με τον τουρισμό είναι απαραίτητη. Όσοι παρακολουθήσουν το Τμήμα θα μπορούν να επικοινωνούν στα αγγλικά για να δώσουν και να πάρουν πληροφορίες είτε στον τόπο μας είτε στο εξωτερικό που τυχόν θα βρεθούν. Τα μαθήματα θα είναι ευέλικτα, απευθύνονται σε ενήλικες και θα διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Θα γίνονται κάθε Τρίτη απόγευμα 7-8 μ.μ. από τις 8 Νοεμβρίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, οδ Ανθέων & Μηδείας γωνία, Περαία. Καλέστε στο 6972330307 για πληροφορίες και εγγραφές.

BurleX dance-Fitness για γυναίκες 

Η άσκηση σε συνδυασμό με χορό δυναμώνει και τονώνει ταυτόχρονα το σώμα, βελτιώνει την αντοχή ενώ οι ιδιαίτερες χορευτικές κινήσεις αυξάνουν δύναμη, αντοχ ευλυγισία και δημιουργούν καλύτερη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Κάθε Δευτέρα, από 24 Οκτωβρίου, δύο τμήματα για γυναίκες, 6-7 μ.μ. για χαλαρές χορευτικές ασκήσεις και 7-8 μ.μ. για πιο έντονες κινήσεις και φιγούρες. Στο 2ο Λύκειο, τέρμα οδού Μεγ. Αλεξάνδρου, Άνω Περαία.



Τμήμα Παραδοσιακών Οργάνων και Κρουστών.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκπαίδευση σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία θα προσφέρουν οι ομάδες εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Οι δεξιότητες αυτές μπορούν να εξελιχθούν στη δημιουργία ενός μουσικού συνόλου που θα συμβάλλει σε διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης ή/και σε «τέχνη» που θα βοηθήσει στην απασχόληση & στην εξοικονόμηση πόρων διαβίωσης. Τα μαθήματα είναι για ενήλικες και νέους κάθε ηλικίας και είναι ατομικά ή/και ομαδικά. Θα διαμορφωθούν με βάση το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σε κάποιο όργανο. Το μουσικό σύνολο που θα προκύψει θα κάνει ομαδικά τις πρόβες. Καλέστε στο 6972330307 για να δηλώσετε συμμετοχή.

Πλέξιμο.

Μάθετε να πλέκετε και δημιουργήστε τα δικά σας πλεκτά, που θα ντύσουν όμορφα εσάς και την οικογένειά σας. Τα μαθήματα απευθύνονται σε νέους και ενήλικες και θα διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων.  Θα γίνονται κάθε Τρίτη 6-7 στο 3ο Δημοτικό-Ανθέων & Μηδείας γωνία, Περαία. Καλέστε στο 6972330307 για να δηλώσετε συμμετοχή.


























{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI