Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Από την Δευτέρα η υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο σε Αγγελοχώρι,Μηχανιώνα και Επανομή.

Στις 10 Οκτωβρίου ξεκινά η υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΧΑ Α.Ε (703/6/27-9-2016) με την οποία καλούνται όσοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων  των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων  Αγγελοχωρίου, Επανομής και Ν. Μηχανιώνας του Καλλικρατικού Δήμου Θερμαϊκού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις δηλώσεις τους έως τις 10 Ιανουαρίου 2017 για τους κατοίκους εσωτερικού και ως τις 10-04-17 για τους κατοίκους εξωτερικού .
Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, διαφορετικά επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, οι δικαιούχοι να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για να υποβάλλουν την δήλωση τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:
ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:
Επανομή: Οδός 25ης Μαρτίου, μεταξύ των στάσεων «Κτήμα Κώνστα» και «Σχολείου» του αστικού λεωφορείου (ισόγειο κατάστημα), ΤΚ 57500 
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
1) ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ (ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ)δίπλα ΚΑΠΗ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ   8:30 - 12:30
4) Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ :     28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 11
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ   8:00 - 16:00
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από το link: http://www.ktimatologio.gr/cadastralsurvey/Pages/Kgcwbcv5d1GNBJFO.aspx
Περαία 7/10/16


ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  : 2310 489962

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI