Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΣΤΡΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 2016 ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ



Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Θερμαϊκού και στην Περαία.
    Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, μετά τις Δημοτικές Ενότητες Ν. Μηχανιώνας και Επανομής, που προηγήθηκαν, αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις «Αστρογειτονιές» και στην Περαία.
   Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30΄, στο πάρκο της οδού Ανθέων, ο Δήμος Θερμαϊκού και το ΔΗΠΠΑΚΥΘ καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη. Την ατμόσφαιρα θα ομορφύνουν αγαπημένα μουσικά κομμάτια από τους Blaco Ritmo Natrureza, μια ομάδα 25 τυμπανιστών, σε ρυθμούς sambareggae και θα ακολουθήσει συναυλία με τους ‘’ΙΜΑΜ BAILDI’’, με είσοδο ελεύθερη.
   Οι φετινές εκδηλώσεις, μέσα από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα παιδικών δράσεων, καθώς και δρώμενων για όλη την οικογένεια, θα εξελιχθούν σταδιακά σε όλες τις δημοτικές και τοπικές Κοινότητες και  θα λειτουργήσουν χριστουγεννιάτικα χωριά, αναδεικνύοντας πανανθρώπινες αξίες, όπως είναι η Αγάπη, η Ειρήνη, η Συμμετοχή και η Συνεργασία, με αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, μπαζάρ για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θεατρικές παραστάσεις.
   Για τις εορταστικές εκδηλώσεις, που γίνονται στο Δήμο Θερμαϊκού για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Οι Αστρογειτονιές αποτελούν πλέον θεσμό για το Δήμο Θερμαϊκού. Με ζεστασιά και μεράκι από τους υπέροχους χορηγούς μας, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ, τη Δημοτική μας Κοινότητα, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, εκφράζουν αγάπη και είναι χαρά και κέρδος ψυχής. Δένει τους ανθρώπους και αγκαλιάζει στοργικά όλους. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συνδημότες μας υγεία, ομορφιά ψυχής και γαλήνη αγάπης και ας θυμηθούμε ότι όλη η ομορφιά και η χαρά της ζωής δε βρίσκεται στα πράγματα. Βρίσκεται μέσα μας».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI