Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

11ο Πανελλήνιο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Θερμαϊκού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ" διοργανώνει το 11ο Πανελλήνιο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Θερμαϊκού, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στο γήπεδο Beach Volley, στην παραλία των Ν. Επιβατών. 
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης: 19.00. 
Θα προηγηθεί στις 18.30 χορευτική παρέλαση στον πεζόδρομο της παραλίας Ν. Επιβατών, με αφετηρία την ψαροταβέρνα «Όστρακο». 
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ν. Επιβατών. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ» διοργανώνει από το 2007 το Πανελλήνιο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Θερμαϊκού, θέλοντας να επιβραβεύσει την αξιέπαινη αλλά και επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδικά χορευτικά συγκροτήματα, οι Σύλλογοι και οι χοροδιδάσκαλοί τους με στόχο να διασώσουν, να διατηρήσουν και να προβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό και τη λαϊκή μας παράδοση, αλλά και να γνωρίσουν τον τόπο μας τα μέλη των φιλοξενούμενων συλλόγων.
Φέτος έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 20 χορευτικές ομάδες (με περίπου 500 παιδιά) από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Λαμίας, Καβάλας, Ημαθίας, Σερρών, Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Πιερίας και την Αρμενία, οι οποίες ενδεδυμένες με πολυποίκιλες παραδοσιακές φορεσιές θα  πλημμυρίσουν την παραλία των Ν. Επιβατών για ένα διήμερο και θα προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα στους θεατές.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ" από την ίδρυσή του το 1976 μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει συνεχή, έντονη και πολύπλευρη πολιτιστική ζωή με σημαντική προσφορά στον πνευματικό, πολιτιστικό, εθνικό, κοινωνικό κι ανθρωπιστικό τομέα.

Έχοντας στη δύναμή του 18 ενεργά τμήματα αποτελεί ένα πολύβουο μελίσσι δημιουργίας, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες και τις επιθυμίες των συντοπιτών μας.
Έχει καθιερώσει και διοργανώνει κάθε χρόνο πολλές εκδηλώσεις -με σημαντικότερες το Πανελλήνιο Παιδικό Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Θερμαϊκού και τα «ΕΠΙΒΑΤΙΑΝΑ»-, διατηρεί μια δυναμική Τράπεζα Αίματος, αναβιώνει πατροπαράδοτα έθιμα, καλλιεργεί την παράδοση και προβάλλει τον ελληνικό πολιτισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.





























Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε,  παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Ζαχαριάδου Ζωή στο 6947616561

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI