Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ"

Αγαπητές/οί συνδημότες
Φίλες και φίλοι,
Η δημοτική μας κίνηση «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» πραγματοποιεί ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και των φίλων της, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρα 7:00, στο Καψαλάκειο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μηχανιώνας.

Σε περιμένουμε εκεί για να κάνουμε έναν απολογισμό της τριετίας που πέρασε από τη δημιουργία της κίνησής μας και τη συμμετοχή της στις εκλογές του Μαίου 2014. Αλλά επίσης, να συζητήσουμε για τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας και μαζί, να προγραμματίσουμε την από εδώ και πέρα πορεία της «Συμπολιτείας».

Σε μία τέτοια δύσκολη εποχή, με τα τεράστια συσσωρευμένα προβλήματα να κάνουν δύσκολη τη διαβίωση των συμπολιτών μας, η δημοτική μας κίνηση που αγωνίστηκε αυτά τα τρία χρόνια δυναμικά για την επίλυσή τους, σας καλεί όλες και όλους να εντείνουμε τις προσπάθειες για έναν καλύτερο Δήμο Θερμαϊκού. Έναν Δήμο όπου θα είναι λυμένα, τουλάχιστον, τα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και θα είναι καλύτερες οι υπηρεσίες που προσφέρει στους κατοίκους του.
                                                    Για τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»
                                                             Σπύρος Κουζινόπουλος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI