Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Θαλασσινές διαδρομές με τα «Καραβάκια» της Θεσσαλονίκης!

Όχι ένα, αλλά δυο καραβάκια, αρμενίζουν, από το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Θερμαϊκό κόλπο, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τις κοντινές της παραλίες!

Με μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα», τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus» με τον «Κωνσταντή» που ξεκίνησε τα δρομολόγιά του το περασμένο Σάββατο και τον «Άγιο Γεώργιο», σας ταξιδεύουν καθημερινά με 20 συνολικά δρομολόγια από/προς τη Θεσσαλονίκη στις κοντινές, και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» παραλίες, της Περαίας και των Νέων Επιβατών.

Τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus» έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, σε λιγότερο από μία ώρα.
Αντίστοιχα, η αναχώρηση από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, μεταφέρουν το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, άνετα και ευχάριστα, σε 50 λεπτά της ώρας.

Τα δρομολόγια με τον «Κωνσταντή» και τον «Άγιο Γεώργιο»  είναι καθημερινά.

Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι 10.00, 11.00, 12.30, 14.00, 15.30, 17.00,18.00, 19.30, 20.30, 21.30.

Από Νέους Επιβάτες και Περαία, οι ώρες αναχώρησης είναι 09.30, 11.00, 12.30, 13.30, 15.00, 17.00, 18.00, 19.30, 20.30 και 21.30.

Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή.
Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας.
 

Σχετικά με τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus»

Η κοινοπραξία «Karavakia Thessaloniki Waterbus» αποτελείται από μια ομάδα επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης.
Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο.
Σ’ ότι αφορά τα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωνσταντής» έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες.
Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, αναπαυτικά καθίσματα, κλιματισμό και τηλεοράσεις. Για τα παιδιά, υπάρχει ειδική αίθουσα όπου προβάλλονται κινούμενα σχέδια ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος θηλασμού.
Λειτουργεί μπαρ σερβίροντας καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοόλ, κρύα και ζεστά σνακ.
Ο «Άγιος Γεώργιος»  με μήκος 18 μέτρα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες. Είναι ένα αξιόπλοο, καλοτάξιδο, παραδοσιακό σκαρί που διαθέτει δύο µηχανές General Motors Marine. Στο άνετο σαλόνι του με τον κλιματισμό, μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα και σνακ, από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης.
Και τα δυο καραβάκια διαθέτουν τουαλέτες ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.


Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στην ιστοσελίδα www.karavakia.com και στο Facebook «Karavakia».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI