Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.: Εκδήλωση Αναβίωσης Μικρασιατικού Γάμου

Φίλοι μ’ καλώς ωρίσατε, 
φίλοι μ’ αγαπημένοι
και γώ μ’ αυτό τον ερχομό
πολύ ευχαριστώ σας.

Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ
κι ας παίξω κι ας γελάσω
κι ό,τι με γράψ’ η τύχη μου, 
εγώ ας τα περάσω…

(παραδοσιακό τραγούδι)

  Το Τμήμα Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνει ένα διήμερο πολιτιστικών  εκδηλώσεων  «Ο Χορός και το Tραγούδι που σου αφιέρωσα!», αφιερωμένο στην Τρίτη Ηλικία.

   Το Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 και ώρα  6:30 μ.μ., στο Δημοτικό  Θέατρο Επανομής , οι χορευτικές ομάδες των Κ.Α.Π.Η. Επανομής και Ν. Μηχανιώνας του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. θα αναβιώσουν το Μικρασιάτικο Γάμο. Στην εκδήλωση συμμετέχει το νεανικό τμήμα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας «ΜΗΧΑΝΙΩΤΕΣ» και το μέλος του Κ.Α.Π.Η Ν. Κερασιάς, κ. Ελένη Παπαδάκου. Τραγουδούν και παίζουν μουσικά όργανα οι: Άννα Δωροδούλη, Ιωάννα Τσομπαρτζόγλου, Ελένη Ξύδη, Φώτης Καψάλας, Ελένη και Ευαγγελίνα Βασιλού. 
   Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, θα μας ταξιδέψουν μέσα από τους ήχους των μικρασιάτικων ρυθμών,  χορών, χρωμάτων και γεύσεων, σαν τα όμορφα παραμύθια της γιαγιάς σε τόπους και χρόνους αλαργινούς…

  Την Κυριακή, 6 Απριλίου 2014  και ώρα 6:30 μ.μ., στο Δημοτικό  Θέατρο Επανομής, οι Χορωδίες των Κ.Α.Π.Η. Περαίας, Ν. Κερασιάς, Ν. Μηχανιώνας και Επανομής και οι χορευτικές παραδοσιακές ομάδες των Κ.Α.Π.Η. Ν. Κερασιάς και Ν. Μηχανιώνας θα μας προσφέρουν μια ευχάριστη ανάπαυλα με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα τους. Θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της παραδοσιακής μουσικής, αλλά και στη μουσική μεγάλων Ελλήνων Συνθετών. Πιάνο παίζει η κ. Νίκη Σερενίδου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν και μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Επανομής.

      Την εκδήλωση θα επιμεληθεί και θα συντονίσει η υπάλληλος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Θεοδώρα Σταμίδου.


                                                                                                       Με εκτίμηση,

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΚΑΝΑΣ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI