Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο δήμος Θερμαϊκού υποδέχεται το 2015 με πάρτι στις «Αστρογειτονιές»

Με ένα πάρτι που θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου,από τις 2 το μεσημέρι  μέχρι το απόγευμα ,στις «Αστρογειτονιές» της Περαίας, έξω από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ο δήμος Θερμαϊκού ολοκληρώνει τις εορταστικές του εκδηλώσεις και συγχρόνως υποδέχεται το 2015.
Με μουσικές από μπάντες παραδοσιακής και μοντέρνας μουσικής, κρασί και εδέσματα οι πολίτες θα γιορτάσουν τον ερχομό του νέους έτους. Συγχρόνως θα «αποχαιρετίσουν» την εορταστική ατμόσφαιρα, που φέτος –μετά από πολλά χρόνια- ήταν στο δήμο Θερμαϊκού εντυπωσιακή και θύμισε ότι για όλους –μικρούς και μεγάλους- οι γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων είναι ιδιαίτερες.
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και τον ερχομό του νέου έτους ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Φέτος ο δήμος μας έκανε μια προσπάθεια να δώσει «χρώμα» στις γιορτές. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό, παρότι δεν υπήρχε πολύς χρόνος για προετοιμασία. Συγχαίρω όλη την ομάδα που ασχολήθηκε για να οργανώσει τις εκδηλώσεις αυτές. Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου η εικόνα θα είναι ακόμη καλύτερη, ακόμη πιο λαμπερή. Για το 2015 εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα σε ότι κάνουν. Η εποχή μας έχει μεγάλες δυσκολίες, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και για όλους».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI