Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Οι "Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή" σας εύχονται καλές γιορτές και χρόνια πολλά!

Ο Όμιλος Δραστηριοτήτων "Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή" (Εκδόσεις Πηγή, Εκδόσεις iWrite & Εκδόσεις Δαιδάλεος) σας εύχονται

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!
 
Μπορεί οι περισσότεροι να προετοιμάζονται για την αλλαγή του χρόνου και την ανταλλαγή δώρων την Πρωτοχρονιά, η δημιουργική ομάδα του Ομίλου μας, όμως, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέων συγγραφικών ταλέντων και πετυχημένων βιβλίων.
Ευχή μας, το 2015 οι εκδοτικοί μας οίκοι να αποτελέσουν το σπίτι ακόμα περισσότερων δημιουργικών ανθρώπων, δίνοντας σάρκα και οστά στο συγγραφικό τους όραμα.
Μετά από την κυκλοφορία 140+ τίτλων βιβλίων μέσα σε μόλις 4 χρόνια, δεκάδες συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία, πλήθος βιβλιοπαρουσιάσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και χιλιάδες αναγνώστες για τα βιβλία μας,
ο ενθουσιασμός και το μεράκι παραμένουν αναλλοίωτα σε κάθε νέα πρόταση συγγραφέα... Σαν να είναι το πρώτο βιβλίο που αναλάβαμε ποτέ!
Ας είναι το 2015 ένα έτος καλύτερο από το προηγούμενο, με υγεία, ευτυχία και περισσότερο διάβασμα για όλους τους συμπολίτες μας. 


Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,
Δημιουργική Ομάδα του Ομίλου Δραστηριοτήτων "Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή".

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI