Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δ.Σ.Θερμαικού την Πέμπτη 30 Απριλίου ώρα 18:00.

Κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, την 30η του μηνός  Απριλίου 2015, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18:00΄ μ. μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Λογοθέτου 1, στους Νέους Επιβάτες, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
      Τα προτεινόμενα θέματα θεωρούνται ως εξαιρετικά επείγοντα και  κρίνεται αναγκαία η συζήτησή τους, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού, ιδίως λόγω της έναρξης της θερινής περιόδου.
  Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

                        ΣΠΥΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 10ης /21-4-2015

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Οικονομοτεχνικής Μελέτης Βιωσιμότητας- Συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. -  Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού Ακινήτου.
Εισηγητής: Πρόεδρος ΤΕΘ Α.Ε. - κ. Ιωσήφ Μισαλέμη.


ΘΕΜΑ  2
ο: Έγκριση εκμίσθωσης του υπ’ αριθ. 1  καταστήματος του κτιρίου Β & Γ της Δ. Κ. Ν. Μηχανιώνας του Δήμου Θερμαϊκού.  
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομιών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος.


ΘΕΜΑ 3
ο: Παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Αγγελοχωρίου για την πραγματοποίηση των αγώνων play off  της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 της ΕΠΣΜ  στο Α.Σ. «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ» 
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομιών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος.

 






{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI