Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ταλαιπωρία στα λιμάνια λόγω απαγορευτικού απόπλου

Κάθε άλλο παρά σύμμαχος είναι φέτος ο καιρός για τους εκδρομείς του Πάσχα. Οι περισσότερες περιοχές της χώρας πλήττονται από κύμα κακοκαιρίας. Aπαγορευτικό απόπλου εξακολουθεί να είναι σε ισχύ και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν ισχυροί άνεμοι που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα.

Από τον Πειραιά τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται κανονικά.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, βελτίωση του καιρού προβλέπεται από τη Μεγάλη Παρασκευή. Ειδικότερα, στα δυτικά και τα βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία στα δυτικά, ενώ στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI