Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Προληπτικές εξετάσεις των εργαζομένων του δήμου στο Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας

Σε γενικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις υποβάλλονται από χθες οι εργαζόμενοι του δήμου Θερμαϊκού στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας.

Μετά από συμφωνία της διοίκησης του δήμου με τους υπεύθυνους του Κέντρου όλοι οι εργαζόμενοι  μπορούν τις επόμενες ημέρες να εξεταστούν προληπτικά .
Η πρωτοβουλία της διοίκησης εντάσσεται στην προσπάθεια να διασφαλιστούν στους εργαζομένους του δήμου χρήσιμες παροχές μέσα από δημόσιες δομές και χωρίς καμία επιβάρυνση του ταμείου του δήμου.

Για το θέμα ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η διοίκηση του δήμου κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει στους εργαζομένους του δήμου καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα και την εργασία τους. Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα η υγεία και η κοινωνική πρόνοια των πολιτών έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα και κάθε δυνατότητα παρέμβασης στο θέμα είναι θετική. Ο δήμος συνεργάζεται σε πολλά επίπεδα με το Κέντρο Υγείας, στο οποίο πρόσφατα με δική μας πρωτοβουλία έγινε γενικός καθαρισμός , και από τη σχέση αυτή ωφελημένοι είναι οι εργαζόμενοι». 


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI