Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Στην καθαριότητα του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας συνέβαλε ο δήμος

Στην καθαριότητα του προαύλιου χώρου και τη συντήρηση του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας συνέβαλε ο δήμος Θερμαϊκού μετά από σχετικό αίτημα της διεύθυνσης του Κέντρου, παρά το γεγονός ότι δεν είχε γι’ αυτό καμία συγκεκριμένη τυπική υποχρέωση.
 Όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του προς τον δήμαρχο Θερμαϊκού ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Αθανάσιος Συμεωνίδης «παρά το ότι ο χώρος του Κέντρου Υγείας δεν ανήκει στις αρμοδιότητες και ευθύνες του Δήμου Θερμαϊκού φροντίσατε αποστέλλοντας το συνεργείο καθαριότητας να υποστηρίξετε τις δικές μας δομές καθαριότητας σε μια προσπάθεια συντήρησης του Κέντρου Υγείας».

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Στόχος της δημοτικής διοίκησης είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και αυτό «περνάει» και μέσα από τη βελτίωση της εικόνας και της λειτουργικότητας των δημοσίων δομών. Ο δήμος διαθέτει τις δυνάμεις του σε αυτή την κατεύθυνση παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία .Με αυτά τα δεδομένα η ανταπόκριση στο
σχετικό αίτημα της διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας ήταν για μας αυτονόητη».   

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI