Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Δημοτών Θερμαικού προς τους Συνδημότες

Αγαπητέ Συνδημότη,

Ο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογός μας, από το Καταστατικό του, έχει σκοπό της ιδρύσεώς του την δραστηριοποίηση των μελών του, των συνδημοτών του αλλά και όλων των κατοίκων του Δήμου μας με στόχο την συνεχή βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας.

Η ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους , η ανάληψη πρωτοβουλιών για έρευνα, μελέτη, σχεδιασμό και δράση, η επεξεργασία και υλοποίηση προτάσεων για έργα που θα δώσουν πνοή και ανάπτυξη στο Δήμο. Η ενίσχυση κάθε άλλη συναφούς πρωτοβουλίας, η συνεργασία με άλλους εμπλεκόμενους φορείς για την επίτευξη κοινών στόχων σε θέματα καθημερινότητας των πολιτών είναι μερικές από τις επιδιώξεις μας.

Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον τόπο δίνοντας τους όλη τη σχετική πληροφόρηση και την στήριξη που χρειάζονται για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να συμβάλλουν στην γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Καλούμε λοιπόν όλους να έρθουν σε επαφή μαζί μας, απευθυνόμενοι στην Πρόεδρο ή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. και να συ-στρατευθούν στις δράσεις μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι απαραίτητη και σημαντική η συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτές τις «κινήσεις» προκειμένου:

Α) να συμβάλλουμε με τις γνώσεις και τις δυνάμεις που διαθέτει ο καθένας μας στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων της περιοχής προς όφελος όλων των κατοίκων,

Β) να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις τυχόν ρηξικέλευθες αποφάσεις των διοικητικών και άλλων οργάνων και οι οποίες δεν συνάδουν με το γενικότερο όφελος,

Οι δράσεις αυτές αποτελούν τον μοναδικό δρόμο για την επίτευξη χρηστής διοίκησης σε πρωτοβάθμια (Τοπική Αυτοδιοίκηση) όσο και δευτεροβάθμια (Περιφέρεια, Κράτος) επίπεδα.

Θεωρούμε εκ των προτέρων ότι, συμφωνώντας με τα παραπάνω, θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να γίνεται μέλη του Συλλόγου και να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας θέσεις και απόψεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2016

Αλεξάνδρα Καλαμβοκίδου, Πρόεδρος, κιν. 6972 330307

Μαρία Κούντη, Αντιπρόεδρος, κιν. 6938413328

Βίκυ Καπνιά, Γραμματέας, κιν. 6945984698

Γιώργος Λιάπης, Ταμίας, κιν. 6973203221

Δημήτρης Τσιαουσίδης, Υπεύθυνος Μέσων Ενημέρωσης, κιν. 6974668223

Ελιάνα Ντιμάντι, μέλος, κιν. 6942262754

Πέτρος Βογιατζόγλου, μέλος, κιν. 6944592626

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI