Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ2



Οι 40άρηδες και πάνω σίγουρα θυμούνται τη σειρά που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ2. 
Η σειρά, παραγωγής 1974-1983 μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975. Είναι βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση και καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880.
Πρόκειται για την ιστορία της οικογένειας Ίνγκλς, η οποία  μετά από μακροχρόνια αναζήτηση, οι Ίνγκλς εγκαθίστανται σε μια μικρή φάρμα έξω από το Γουόλνατ Γκρόουβ της Μινεσότα. Η ζωή στην αραιοκατοικημένη περιοχή είναι γεμάτη εκπλήξεις και η επιβίωση απαιτεί σκληρή δουλειά απ’ όλα τα μέλη της οικογένειας.
Ως γνήσιοι πιονιέροι, οι Ίνγκλς έρχονται αντιμέτωποι με ξηρασίες, καμένες σοδειές κι επιδρομές από ακρίδες. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνουν να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Την ιστορία αφηγείται η δευτερότοκη Λόρα.
Η σειρά ξεκινάει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 15:00  - από Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα προβάλλεται καθημερινά με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ2πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI