Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Eσπερίδα για τα τροχαία ατυχήματα στο Δήμο Θερμαϊκού.

Με αφορμή τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που μαστίζουν τη χώρα μας, πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, 1 Μαρτίου και ώρα 19.00΄ στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη (Ν. Μηχανιώνα) μια πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα με θέμα ‘’Το τροχαίο ατύχημα και οι συνέπειές του’’.

Ομιλητές θα είναι: 
α) Ο κ. Αθανάσιος Παπαζαϊτης, εξειδικευμένος δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, β) ο κ. Ααρών Βενούζιο, ειδικός χειρουργός τραυματιολόγος και 
γ) ο κ. Γεώργιος Σουρβίνος, Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για την εσπερίδα, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε: Είναι γνωστό ότι η χώρα μας κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην καταγραφή τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων. Στην εσπερίδα που πραγματοποιείται στο Δήμο μας θα αναπτυχθεί από τους αξιόλογους επιστήμονες ομιλητές η μάστιγα αυτή και οι συνέπειές της και αναγνωρίζοντας την χρησιμότητα της εκδήλωσης, οφείλουμε όλοι να την παρακολουθήσουμε’’.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI