Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Η αύριο σε περιοχές του Θερμαικού.

Σας γνωρίζουμε ότι (σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Η.) την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2/2017 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 11.00΄ έχει  προγραμματισθεί η παρακάτω   Διακοπή  Ηλεκτρικού Ρεύματος λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.


Οι καταναλωτές   που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού Θεσ/νικης – Μηχανιώνας από το ύψος των ΚΑΑΥ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ μέχρι το ΗΡΩΟ – ΠΙΚΠΑ , συμπεριλαμβανομένης και ολόκληρης της Δ.Κ. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SANTA κ.λ.π.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.»

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI