Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 2016

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2017 στους Ν. Επιβάτες, ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Θερμαϊκού για το έτος 2016 από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
Παρουσία δημοτικών & τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων & δεκάδων δημοτών, ο κ. Μαυρομάτης χαρακτήρισε την περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2016 χρονιά έργων, υποδομών, δημιουργίας & ανάπτυξης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Μέσα στην πιο δύσκολη περίοδο της χώρας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η επιλογή μας να τα καταφέρουμε ήταν και είναι μονόδρομος. Το έργο μας & η υποδειγματική διαχείριση του Δήμου είναι το πιο απτό παράδειγμα της τήρησης των πολιτικών μας δεσμεύσεων».
Με σαφή προσανατολισμό στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την ορθολογική οικονομική διαχείριση & τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, ο κ. Μαυρομάτης παρουσίασε τα απολογιστικά στοιχεία σε κάθε τομέα δράσης,  σε έξι (6) κατηγορίες:
1.    Ο Δήμος στην υπηρεσία του πολίτη.
α) Καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών.
β) Διαφανής & Υποδειγματική Οικονομική Διαχείριση.
2. Ο άνθρωπος στην καρδιά της πολιτικής μας.
α) Κοινωνική φροντίδα & αλληλεγγύη ενάντια στην κρίση.
β) Δίκτυο κοινωνικής προστασίας για όλους.
3. Έργα – Μελέτες – Προμήθειες.
4. Παιδεία.
5. Καθαριότητα – Ανακύκλωση & Φροντίδα για το περιβάλλον.
6. Πολιτισμός & Αθλητισμός.

Ολοκληρώνοντας τον απολογισμό δράσης, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, τους συνεργάτες του και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία βελτίωσης των παροχών και υπηρεσιών του Δήμου. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI