Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου.

Στις 13 Μαρτίου  ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου.
    
Μας τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών Νομού Θεσσαλονίκης  Κος Μανδρίνος Ιωάννης , ο Δήμαρχος  Θερμαϊκού Κος Μαυρομάτης Ιωάννης,  ο αντιδήμαρχος  οικονομικών και ανάπτυξης Κος Μήλιος Παναγιώτης,  ο  αντιδήμαρχος  καθαριότητας  Κος  Μπίρος  Θωμάς, εκπρόσωποι από τις Δημοτικές Κοινότητες Περαίας-Ν.Επιβατών-Αγίας Τριάδας,  εκπρόσωποί από την Τουριστική επιχείρηση Θερμαϊκού Α.Ε. , δημοτικοί σύμβουλοί, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης  του Κου Τσαμασλή Γεωργίου καθώς και εκπρόσωποι από το Σωματείο Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Μηχανιώνας.

Τέθηκαν προς την διοίκηση  θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες εστίασης  όπως καθαριότητα-ηλεκτροφωτισμός-θαλάσσια συγκοινωνία-οδικό δίκτυο-τουριστική ανάπτυξη-οργάνωση foodfestival –κανόνες χρήσης κοινοχρήστων χώρων και αιγιαλού  και πολλών άλλων.
  
Επίσης κατατέθηκαν και πλήθος προτάσεων για την αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου Θερμαϊκού.
    
Τέλος κατατέθηκε πρόταση για την δημιουργία νέου φορέα με την ίδρυση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, στον οποίον θα συμμετέχουν όλος ο επιχειρηματικός κόσμος  του Δήμου ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Θερμαϊκού

 Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΦΛΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                         ΜΥΡΒΑΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI