Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ο Δ.Θερμαικού σε αξιόλογη θέση - πρόκριση για τη χρηματοδότηση του έργου της ανάπλασης Αγίας Τριάδας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης που αφορά την πρόταση – μελέτη της Τεχνικής  Υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού, με τίτλο: «Ανάπλαση παραλιακής ζώνης οικισμού Αγίας Τριάδας, Δήμου Θερμαϊκού», πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού  2.416.577,97€.
                    
Η εν λόγω πρόταση υποβλήθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, με τίτλο : 
«Παρεμβάσεις Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού για την Αξιοποίηση του Δημόσιου Τουριστικού Κεφαλαίου»

Η πρόταση  - μελέτη -, έλαβε καλή βαθμολογία, και έχει ήδη εκδοθεί ο πίνακας κατάταξης αξιολόγησης προτάσεων, που φέρνει το Δήμο Θερμαικού σε αξιόλογη θέση - πρόκριση για τη χρηματοδότηση του έργου της ανάπλασης.



Το έργο ξεκινά από το τέλος του υφιστάμενου πεζόδρομου της Αγίας Τριάδας, περνά από το ΑΚΤΙΟ και τελειώνει έως και το τέλος του ΠΙΚΠΑ.

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός του παραλιακού μετώπου βασίστηκε στην πρόθεση δημιουργίας μιας συνεχόμενης πορείας διάμεσου διαφορετικών υλικών και ποιοτήτων, αλλά και τη χρήση των χώρων σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Στόχος η ήπια παρέμβαση , φιλική στο περιβάλλον, τον πεζό και τον ποδηλάτη.

Διαμορφώνονται διάφοροι μικροί και μεγάλοι πόλοι έλξης, ώστε να παρακινούν και να ενθαρρύνουν τον περίπατο και την οικειοποίηση του χώρου, με τη δημιουργία χώρων στάσης και ανάπαυσης  στα σημεία με την καλύτερη θέα.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI