Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Υλοποιούνται δύο νέα έργα στο Δήμο Θερμαϊκού.

Εφαρμόζοντας στο Τεχνικό του Πρόγραμμα ο Δήμος Θερμαϊκού υλοποιεί δυο νέα έργα, υψίστης σπουδαιότητας, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου.
   Πρόκειται: α) για τη «συντήρηση τμημάτων της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης – Ν. Μηχανιώνας στα διοικητικά όρια του Δήμου – Ναυτική Σχολή», προϋπολογισμού 160.000 ευρώ, με Φ.Π.Α. και β) για «ασφαλτοστρώσεις του Δήμου Θερμαϊκού 2016», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ με Φ.Π.Α.
   Η άμεση υλοποίηση των έργων αυτών κρίθηκε αναγκαία, αφού οι έντονες βροχοπτώσεις της 6ης/7ης Σεπτεμβρίου 2016, αλλά και αυτές που ακολούθησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, επιβάρυναν την ήδη βεβαρημένη κατάσταση των συγκεκριμένων δρόμων από την μακρόχρονη ελλιπή συντήρησή τους.
   Ήδη, έγιναν οι νόμιμες δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων προκηρύξεων ανοικτών διαγωνισμών στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.thermaikos.gr), με τις οποίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να αναλάβουν την κατασκευή των έργων με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (χαμηλότερη τιμή).

   Για τα συγκεκριμένα έργα ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Συνεπείς στη δέσμευσή μας για πλήρη αποκατάσταση των αποτελεσμάτων της θεομηνίας του περασμένου Σεπτεμβρίου, προβαίνουμε στη κατασκευή των δυο αυτών έργων, για να αποκαταστήσουμε τις  πληγείσες περιοχές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα.  Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας τόσο για την πλήρη αποκατάσταση όλων των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πρωτοφανείς για την περιοχή μας βροχοπτώσεις σε υποδομές και περιουσίες συμπολιτών μας, όσο και για να βελτιώσουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητά των πολιτών». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI