Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.

www.smart-press.gr

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ.ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ: «Εορτασμός Επετείου Εθνικής Παλιγγενεσίας 25ης Μαρτίου 1821»

Το εορταστικό πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου καθορίζεται ως κατωτέρω για το Δήμο μας:
Ø  Γενικός σημαιοστολισμός από ώρα 08.00΄ της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2014.
Ø  Φωταγώγηση των κεντρικών οδών και πλατειών, των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων, ως και των Δημοσίων κτιρίων και των Δημοτικών Καταστημάτων, τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2014.
Ειδικότερα για τις εορταστικές εκδηλώσεις:

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014


Θα γίνουν ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις σε όλα τα σχολεία (Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) από καθηγητές και δασκάλους, για το νόημα της 25ης Μαρτίου 1821.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014


Στις 07.30΄ θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.
·         ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: ΩΡΑ 09.30΄: Έπαρση Σημαίας
Μεταξύ 10.00΄ και 10:30΄ θα τελεστεί Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς, στο τέλος της οποίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας.
Μετά τη Δοξολογία θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων και καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα ως εξής:
Ø  Στην έδρα του Δήμου μας, την Δημοτική Κοινότητα Περαίας, ο Δήμαρχος, κ.Ιωάννης Αλεξανδρής, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιος Τσαμασλής, ο Πρόεδρος  κ.Σταύρος Αλεξιάδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στη Δημοτική Κοινότητα των Νέων Επιβατών, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, κ.Κων/νος Μπάρμπας, η Πρόεδρος κα.Κλεοπάτρα Κυριακίδου, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στη Δημοτική Κοινότητα της Αγίας Τριάδας, ο Πρόεδρος, κ.Αναστάσιος Ζευκόπουλος, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Μηχανιώνας, ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ.Κων/νος Κούτουκας, η Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας, o Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στη Δημοτική Κοινότητα της Επανομής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Χρήστος Βογιατζής, ο Πρόεδρος, κ.Αντώνιος Καζάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Επανομής, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στην Τοπική Κοινότητα της Νέας Κερασιάς, ο Πρόεδρος, κ.Γεώργιος Μαντζανάρης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στην Τοπική Κοινότητα του Αγγελοχωρίου, ο Πρόεδρος, κ.Παναγιώτης Τοπούζης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Ø  Στην Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου, η Πρόεδρος, κα.Μαρία Τσαμασλίδου, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με παρελάσεις όλων των Σχολείων, των Πολιτιστικών Συλλόγων, των Προσκόπων κλπ., που θα πραγματοποιηθούν:
α) επί της κεντρικής οδού Νέων Επιβατών – Περαίας (Δημοτικές Κοινότητες Περαίας, Νέων Επιβατών & Αγίας Τριάδας)
β) από τα Πεύκα προς το Κέντρο Υγείας (Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, Τοπικές Κοινότητες Ν. Κερασιάς & Αγγελοχωρίου)
γ) κεντρική πλατεία Επανομής (Δημοτική Κοινότητα Επανομής)
δ) κεντρική πλατεία Μεσημερίου (Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου)
και ώρα 11.00΄- 11:30΄.
Ø  Για τις Δημοτικές Κοινότητες Περαίας, Νέων Επιβατών & Αγίας Τριάδας υπεύθυνος συντονιστής της παρέλασης, ορίζεται ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, εργαζόμενος του Δήμου, τηλ.: 2392076040 και τελετάρχης η κα.Αγάπη Χατζή, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού τηλ. 2392076322.
Ø   Για τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, Τοπικές Κοινότητες Ν.Κερασιάς & Αγγελοχωρίου υπεύθυνος συντονιστής της παρέλασης ορίζεται ο εργαζόμενος του Δήμου, Παναγιώτης Καρμάος, τηλ.: 2392330367 και τελετάρχης  ο Γεώργιος Μπαλασάς, Δ/ντής Λυκείου Νέας Μηχανιώνας, τηλ.: 2392031631.
Ø  Για τη Δημοτική Κοινότητα Επανομής και την Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου υπεύθυνη συντονίστρια ορίζεται η Ελευθερία Συροπούλου,  εργαζόμενη του Δήμου, τηλ.: 2392330103, τελετάρχης της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής ορίζεται ο δάσκαλος Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής, Νικόλαος Κόγιας, τηλ.: 2392041277 και τελετάρχης της Τοπικής Κοινότητας Μεσημερίου η δασκάλα Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου, Ευρυδίκη Σαββουλίδου, τηλ.: 2392091988.
Τα Αστυνομικά  Τμήματα των Νέων  Επιβατών,  Νέας Μηχανιώνας και Επανομής παρακαλούνται  για  την τήρηση της τάξεως και λοιπές λεπτομέρειες που τα αφορούν, στους χώρους κατάθεσης στεφανιών και της παρέλασης.

Συνιστάται σ’ όλους τους αρμοδίους και υπευθύνους, όπως δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων και κύρια των σχολικών τελετών και της παρέλασης των τμημάτων.  Ο  Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ
  Ιωάννης Αλεξανδρής

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2017